Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:Alienor pisze:Za rozprawę![]()
, choć chyba już po? Nie wiem, czy uda mi się przyjechać, bo mój organizm ma do mnie wąty, ale spróbuję. Więc poproszę na pw nr telefonu do Kociamy lub Lemoniady - bo z L. mam szansę jechać pociągiem, a ona pewnie wie jak dojść ze stacji do Iwonki.
Odbierzemy was ze stacji
moś pisze:Jaka osa?
Blond Tornado pisze:maggia pisze:Alienor pisze:Za rozprawę![]()
, choć chyba już po? Nie wiem, czy uda mi się przyjechać, bo mój organizm ma do mnie wąty, ale spróbuję. Więc poproszę na pw nr telefonu do Kociamy lub Lemoniady - bo z L. mam szansę jechać pociągiem, a ona pewnie wie jak dojść ze stacji do Iwonki.
Odbierzemy was ze stacji
Z osą
Blond Tornado pisze:maggia pisze:Alienor pisze:Za rozprawę![]()
Odbierzemy was ze stacji
Z osą
Kociama pisze:dzisiaj nie wiem kiedy rozwiązały mi sznurówki w trampkach i wywaliłam kapuśniokiem
w piecyk,patrzyły na mnie jak na łamagę![]()
a tam jeden guz w te czy we wte
co tam i tak stanowię arcydzieło ludowe
maggia pisze:Blond Tornado pisze:maggia pisze:Alienor pisze:Za rozprawę![]()
Odbierzemy was ze stacji
Z osą
Z jaką osą??![]()
Lemoniada pisze:Kociama pisze:dzisiaj nie wiem kiedy rozwiązały mi sznurówki w trampkach i wywaliłam kapuśniokiem
w piecyk,patrzyły na mnie jak na łamagę![]()
a tam jeden guz w te czy we wte
co tam i tak stanowię arcydzieło ludowe
![]()
Będzie dupa zbita
MaryLux pisze:Przepis na dynię proszę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 95 gości