Tu wątek jego i jego braciszków:
viewtopic.php?p=9102570#p9102570

Adam
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
LunaKlara pisze:istari pisze:Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi! Aż się boję, że na jednym kocie się nie skończy tyle kociego cudu wokół!;)
Rudzielce piękne, aczkolwiek jeśli mam być szczera póki co Wenus i Gwiazdka mnie urzekły bardzobardzo! http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 657&type=3
Planuję jeszcze odwiedzić jeszcze schronisko jutro i zobaczyć czy tam Go nie ma...
I jak tam Istari ? Moze jednak adoptujesz dwupakPolecam z wlasnego doswiadczenia. Rok temu bylam dokladnie w takiej sytuacji jak Ty obecnie. Pojechalam do schroniska tylko zobaczyc "co tam maja" (nie znalam forum miau) chcialam jednego kotka, malego.... ale bylo malych 6 ! Wrocilam do domu z dwiema siostrami. Jestem baaaardzo szczesliwa z takiego wyboru bo kociaki pieknie sie chowaja, maja siebie do zabawy, drapania, gryzienia. Maja siebie jak mnie nie ma w domu przez 9 godzin. Nie niszcza w domu nic. Koszty utrzymania nie sa 2 x wieksze.
Radocha z obserwowania tych rozrabiak zastepuje TV![]()
Polecam dwa kociaki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości