Aaaa.... zapomniałam byłam - Awantura 1,9 kg
Malutki, drobniutki Jeżyk... 2,85

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rastanja pisze:Mała Awanturnico, spisuj się tam i nie daj się sterroryzować rezydentce.![]()
Jak Twoje samopoczucie OKI? Z jednej strony pewnie ulga, że kolejny kiotek znalazł dom,
ale z drugiej... kto Ci teraz tak wdzięcznie będzie grzał laptop?
Musisz kogoś wytresować na następcę.
A tak już na poważnie: niech Duża się spisuje jak najlepiej w usługiwaniu Awanturce![]()
Szalony Kot pisze:Za dokocenia i przejścia do nowych domów
OKI pisze:rastanja pisze:Mała Awanturnico, spisuj się tam i nie daj się sterroryzować rezydentce.![]()
Jak Twoje samopoczucie OKI? Z jednej strony pewnie ulga, że kolejny kiotek znalazł dom,
ale z drugiej... kto Ci teraz tak wdzięcznie będzie grzał laptop?
Musisz kogoś wytresować na następcę.
A tak już na poważnie: niech Duża się spisuje jak najlepiej w usługiwaniu Awanturce![]()
Jeż już dzielnie zastępuje, chyba pobrała jakieś nauki w programowaniuW dodatku kabelek podobno jest nie taki i Jeż uważa, że trzeba go wymienić na inny... Ale prędzej wymienię Jeża
![]()
W rozliczeniu dorzucę tego upierdliwcacholernegoczarnego![]()
A samopoczucie do dupy, jak zawsze po odstawieniu tymczasa od cyca
Szalony Kot pisze:Za dokocenia i przejścia do nowych domów
Dzięki
OKI pisze:Kolejne wieści od Awanturki - kupa już byłaFionka też jakby lepiej reaguje - jeszcze wieje, ale przejawia coraz większą ciekawość
![]()
Awanturka już nie puszcza bąbli nosem, ograniczyła się do kichaniaDopytałam - bąble były z jednej dziurki, tej od strony chorego oczka...
Czekam na telefon pani od Jeża - rodzina jej się dzisiaj zjechała w ramach niespodzianki![]()
I ponownie proszę o głosy na JoKota, bardzo potrzebujemy tej karmy - zostało już tylko kilka godzin do końca głosowania...
OKI pisze:Jeszcze poproszę za Fionę i za Dużą Fiony i Awantury![]()
Aaaa.... czy ja wspominałam, że Awantura prawdopodobnie zostanie Aferą?![]()
![]()
OKI pisze:"Awantura ma apetyt, teraz szaleje po domu, mruczy jak traktorek. Katar jest, ale mniejszy. Ok. 15 idziemy z nią do lekarza. Dziś była już konfrontacja przez zasłone: Awantura się bawi, Fiona stale syczy, ale jest dużo lepiej."
Musiała się małpa rozkichać?!I to tak z miejsca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 675 gości