Awanturka i Jeżynka w DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 14, 2012 21:52 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Widziałam, powodzenia :ok:

Aaaa.... zapomniałam byłam - Awantura 1,9 kg
Malutki, drobniutki Jeżyk... 2,85 :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto sie 14, 2012 22:36 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Mała Awanturnico, spisuj się tam i nie daj się sterroryzować rezydentce. :ok:
Jak Twoje samopoczucie OKI? Z jednej strony pewnie ulga, że kolejny kiotek znalazł dom,
ale z drugiej... kto Ci teraz tak wdzięcznie będzie grzał laptop 8O ?
Musisz kogoś wytresować na następcę.
A tak już na poważnie: niech Duża się spisuje jak najlepiej w usługiwaniu Awanturce :ok: :kotek:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Śro sie 15, 2012 0:03 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

rastanja pisze:Mała Awanturnico, spisuj się tam i nie daj się sterroryzować rezydentce. :ok:
Jak Twoje samopoczucie OKI? Z jednej strony pewnie ulga, że kolejny kiotek znalazł dom,
A tak już na poważnie: niech Duża się spisuje jak najlepiej w usługiwaniu Awanturce :ok: :kotek:

Jeż już dzielnie zastępuje, chyba pobrała jakieś nauki w programowaniu :roll: W dodatku kabelek podobno jest nie taki i Jeż uważa, że trzeba go wymienić na inny... Ale prędzej wymienię Jeża :twisted:
W rozliczeniu dorzucę tego upierdliwcacholernegoczarnego :evil:

A samopoczucie do dupy, jak zawsze po odstawieniu tymczasa od cyca ;)

Szalony Kot pisze:Za dokocenia i przejścia do nowych domów :ok:

Dzięki :)

OKI

Post » Śro sie 15, 2012 7:58 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

OKI pisze:
rastanja pisze:Mała Awanturnico, spisuj się tam i nie daj się sterroryzować rezydentce. :ok:

Jeż już dzielnie zastępuje, chyba pobrała jakieś nauki w programowaniu :roll: W dodatku kabelek podobno jest nie taki i Jeż uważa, że trzeba go wymienić na inny... Ale prędzej wymienię Jeża :twisted:
W rozliczeniu dorzucę tego upierdliwcacholernegoczarnego :evil:

A samopoczucie do dupy, jak zawsze po odstawieniu tymczasa od cyca ;)

Szalony Kot pisze:Za dokocenia i przejścia do nowych domów :ok:

Dzięki :)

Widzisz, jaką masz zgraną bandę? Jedno wychodzi to drugie zastępuje 8)

Oczywiście ja stale trzymam :ok: :ok: :ok:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro sie 15, 2012 10:05 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Awantura, Awantura, pierwsze co mam ochotę zrobić, to jechać oskórkować kotka :evil: Bąble nosem puszcza, zdolna taka :evil:
To po co ją wczoraj ciągałam do weta, kazałam zajrzeć w każdą kocią dziurę, żeby sprawdzić, czy tam bąbli żadnych nie ma?! :x
I nafaszerowałam lydium na drogę?!
Pojadę i oskórkuję, no :(
Bąble nosem puszczać... :? :roll:

Zjadła mało, ale zjadła, siknęła, kupala jeszcze nie było. Za to Fionka nie zjadła nic :roll:
Nie spytałam, czy Duża coś zjadła :roll:

OKI

Post » Śro sie 15, 2012 11:42 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Nie mogłam się doliczyć kotków przy jedzeniu :|

OKI

Post » Śro sie 15, 2012 16:35 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Kolejne wieści od Awanturki - kupa już była :lol: Fionka też jakby lepiej reaguje - jeszcze wieje, ale przejawia coraz większą ciekawość ;)
Awanturka już nie puszcza bąbli nosem, ograniczyła się do kichania :roll: Dopytałam - bąble były z jednej dziurki, tej od strony chorego oczka...

Czekam na telefon pani od Jeża - rodzina jej się dzisiaj zjechała w ramach niespodzianki :twisted:

I ponownie proszę o głosy na JoKota, bardzo potrzebujemy tej karmy - zostało już tylko kilka godzin do końca głosowania...
Obrazek

OKI

Post » Śro sie 15, 2012 19:45 Re: Awanturka i Jeżynka do DS! Prosimy o głosy na JOKOT!!!

Trudno się czasami pozbyć rodzinki, Jeża odwożę jutro ;)

OKI

Post » Śro sie 15, 2012 19:55 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

OKI pisze:Kolejne wieści od Awanturki - kupa już była :lol: Fionka też jakby lepiej reaguje - jeszcze wieje, ale przejawia coraz większą ciekawość ;)
Awanturka już nie puszcza bąbli nosem, ograniczyła się do kichania :roll: Dopytałam - bąble były z jednej dziurki, tej od strony chorego oczka...

Czekam na telefon pani od Jeża - rodzina jej się dzisiaj zjechała w ramach niespodzianki :twisted:

I ponownie proszę o głosy na JoKota, bardzo potrzebujemy tej karmy - zostało już tylko kilka godzin do końca głosowania...
Obrazek

Za Awanturę :ok: :ok: :ok: za Jeża :ok: :ok: :ok:
i będzie git!

_ogonek_

Post » Śro sie 15, 2012 19:58 Re: Awanturka i Jeżynka do DS! Prosimy o głosy na JOKOT!!!

Jeszcze poproszę za Fionę i za Dużą Fiony i Awantury :lol:
Aaaa.... czy ja wspominałam, że Awantura prawdopodobnie zostanie Aferą? :lol: :lol: :lol:

OKI

Post » Śro sie 15, 2012 20:27 Re: Awanturka i Jeżynka do DS! Prosimy o głosy na JOKOT!!!

OKI pisze:Jeszcze poproszę za Fionę i za Dużą Fiony i Awantury :lol:
Aaaa.... czy ja wspominałam, że Awantura prawdopodobnie zostanie Aferą? :lol: :lol: :lol:

A nie mówiłam, że szykuje się gruba Afera? :mrgreen:

_ogonek_

Post » Czw sie 16, 2012 9:30 Re: Awanturka i Jeżynka do DS! Prosimy o głosy na JOKOT!!!

"Awantura ma apetyt, teraz szaleje po domu, mruczy jak traktorek. Katar jest, ale mniejszy. Ok. 15 idziemy z nią do lekarza. Dziś była już konfrontacja przez zasłone: Awantura się bawi, Fiona stale syczy, ale jest dużo lepiej."
Musiała się małpa rozkichać?! :x I to tak z miejsca?

OKI

Post » Czw sie 16, 2012 10:09 Re: Awanturka i Jeżynka do DS! Prosimy o głosy na JOKOT!!!

Musiała, jakby nie musiala, to by się nie rozkichała, proste :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw sie 16, 2012 13:37 Re: Awanturka i Jeżynka do DS! Prosimy o głosy na JOKOT!!!

OKI pisze:"Awantura ma apetyt, teraz szaleje po domu, mruczy jak traktorek. Katar jest, ale mniejszy. Ok. 15 idziemy z nią do lekarza. Dziś była już konfrontacja przez zasłone: Awantura się bawi, Fiona stale syczy, ale jest dużo lepiej."
Musiała się małpa rozkichać?! :x I to tak z miejsca?

Awanturko, nie kichaj, dogadaj się z rezydentką :1luvu: :ok:

_ogonek_

[poprzednia][następna]