Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
niki0605 pisze:moja kotka ma wszystko czego potrzebuje
niki0605 pisze:u mnie w mieście nie ma raczej większych problemów z oddawaniem kotków , więc o to się póki co nie mam powodów martwić : )
niki0605 pisze:ludzie ! ja pytałam czy moja kotka może być w ciąży , a nie ' kto chce małego kociaka ' .
jeśli już się stanie tak , że będą małe , to ja będę wiedziała komu je oddać i co się z nimi stanie , a zapewniam , że nic złego !
za dobre rady na temat kotka / sterylki itp dziękuję ! : )
wetka od mojej kotki zapisała ją już na sterylkę i tak jak pisałam ma termin w połowie września .
ale ja naprawdę chciałam się dowiedzieć , czy rzeczywiście może być taka sytuacja , bo nie wiedziałam na co się szykować , bo nigdy moja kotka nie była w ciąży ...
byłam świadkiem kiedyś , jak kotka (nie moja) była tuż przed porodem , jak się plątała , szukała miejsca , a urodziła w beczce , po porodzie , ale nie widziałam jeszcze kotki , która po raz pierwszy to przeżywała i jak wyglądają początki tego wszystkiego ...
dalia pisze:Twoja kotka umiera, gdyby coś poszło nie tak
niki0605 pisze:o sterylizacji nie decydowałam ja , tylko moi rodzice , którzy płacą za wizyty kotki u weta i za ogólnie wszystko , co z nią związane i nie zgodzili się na operacje , ze względu na uprzedzenia o komplikacjach ... zastanawiają się nad tym ponownie , ale to nie ważne
dla wszystkich trolli tu obecnych wątek ze zdjęciami mojej kotki http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128944
chyba podziękuje serdecznie przecudownym duszyczkom , które jak widać nic nie pomagają tylko osądzają i sadzą nosy tam , gdzie nie powinne .![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości