Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Trzymamy kciuki za badania![]()
![]()
![]()
![]()
gisha pisze:Tez będę trzymac za piatkowe badania ślicznych koteczków![]()
Miraclle pisze:Nie wiem jak wasze futra, ale u mnie Tofi zawsze przed i po kuwecie gada, a że kupelunki wali najczęściej w nocy to rozgadany że hoho
ilgatto pisze:U mnie Sewer zakopuje z takim rozmachem i tak długo, że lepiej wstać i sprzątnąć, bo ponownie się nie uśnie. A i poprawia po wszystkich kotuchach jeśli uzna,że zrobiono fuszerkę.
ilgatto pisze:Dobry wieczór.
Psa śliczna
Miraclle pisze:Nie wiem jak wasze futra, ale u mnie Tofi zawsze przed i po kuwecie gada, a że kupelunki wali najczęściej w nocy to rozgadany że hoho
U mnie Sewer zakopuje z takim rozmachem i tak długo, że lepiej wstać i sprzątnąć, bo ponownie się nie uśnie. A i poprawia po wszystkich kotuchach jeśli uzna,że zrobiono fuszerkę.
Miraclle pisze:ilgatto pisze:U mnie Sewer zakopuje z takim rozmachem i tak długo, że lepiej wstać i sprzątnąć, bo ponownie się nie uśnie. A i poprawia po wszystkich kotuchach jeśli uzna,że zrobiono fuszerkę.
Witamy![]()
No proszę co za pedant![]()
Tofi jednocześnie drze japę i zakopuje, niestety co noc muszę wstać i sprzątnąć od razucodziennie 4:20 pobudka
bozena640 pisze:.....
U mnie Gabi tak długo gada w kuwecie aż przyjdę wtedy pięknie się załatwia, a Siśko zakopuje kuwetę używając do tego celu nawet ściany i też wolę wstać i posprzątać kuwetę niż słuchać kopania i drapania w ścianę
ilgatto pisze:bozena640 pisze:.....
U mnie Gabi tak długo gada w kuwecie aż przyjdę wtedy pięknie się załatwia, a Siśko zakopuje kuwetę używając do tego celu nawet ściany i też wolę wstać i posprzątać kuwetę niż słuchać kopania i drapania w ścianę
To Lucek tak zakopuje... wszystkim tylko nie żwirkiem, robi wszystko żeby go nie dotknąć......ale asystowaniem przy załatwianiu przebijasz wszystko
ilgatto pisze:No tośmy towarzyszki tej samej niedoli..
bozena640 pisze:U mnie Gabi tak długo gada w kuwecie aż przyjdę wtedy pięknie się załatwia, a Siśko zakopuje kuwetę używając do tego celu nawet ściany i też wolę wstać i posprzątać kuwetę niż słuchać kopania i drapania w ścianę
bozena640 pisze:Duffy z Gabi o 3:30 dochodzą do wniosku że pora na śniadanko i zaczyna się koncertmuszę wstać i nakarmić umierające z głodu panny
Duffy robi obchód wszystkich misek i wylizuje galaretkę, Gabi powącha i panny idą spać dalej
a wtedy wstaje Siśko i zjada śniadanko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia i 24 gości