OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2012 7:03 Re: OTW6-Kachna traci DT!Pilnie DT/DS s.102!Simonek:)

Obrazek
witajcie deszczowo :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie sie 12, 2012 14:07 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

Asiu, za Radarka, mój numer 1, trzymam mocno kciuki.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie sie 12, 2012 16:42 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

_ogonek_ pisze:Asiu, za Radarka, mój numer 1, trzymam mocno kciuki.

Radulek trzyma się .Goni koty, to się nie zmienia.Ale to raczej bele jaka forma zabawy niż agresja. Jego bawi ich spierdzielanie. Ot, taki dręczyciel domowy.Doskonale wie,ze źle robi i spuszcza wzrok jak na niego gapię się. Raduś pięknie daje baranki, buziaki i mruczy.Jest ozdobą każdego stołu i sporo miejsca na nim zajmuje.Jeszcze sierść nie lśni tak jak powinna ale popracujemy. "Zdobyłam" wczoraj aniklindan więc z podawaniem leku nie trzeba czekać do poniedziałku.Teraz towarzystwo śpi i jest spokój.

Przypomnę o Kachne/Czarnej Mańce. Foty z obecnego domu.
Szuka nadal tymczasu/stałego domku.Myślę,ze dom wychodzący jej bardzo by odpowiadał.
ObrazekObrazek
Sprawa PILNA!
Nie mogę jakoś uzyskać fot i czegoś o Mańce i konkretnej daty do kiedy mam czas. Najlepiej byłoby ja zgarnąć jak najszybciej.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 12, 2012 16:49 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

ASK@ pisze:
_ogonek_ pisze:Asiu, za Radarka, mój numer 1, trzymam mocno kciuki.

Radulek trzyma się .Goni koty, to się nie zmienia.Ale to raczej bele jaka forma zabawy niż agresja. Jego bawi ich spierdzielanie. Ot, taki dręczyciel domowy.Doskonale wie,ze źle robi i spuszcza wzrok jak na niego gapię się. Raduś pięknie daje baranki, buziaki i mruczy.Jest ozdobą każdego stołu i sporo miejsca na nim zajmuje.Jeszcze sierść nie lśni tak jak powinna ale popracujemy. "Zdobyłam" wczoraj aniklindan więc z podawaniem leku nie trzeba czekać do poniedziałku.Teraz towarzystwo śpi i jest spokój.

Przypomnę o Kachne/Czarnej Mańce. Foty z obecnego domu.
Szuka nadal tymczasu/stałego domku.Myślę,ze dom wychodzący jej bardzo by odpowiadał.
ObrazekObrazek
Sprawa PILNA!
Nie mogę jakoś uzyskać fot i czegoś o Mańce i konkretnej daty do kiedy mam czas. Najlepiej byłoby ja zgarnąć jak najszybciej.

Radar :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kurczę i to taka dziwna ludzka mentalność... Najpierw dzwonią do ciebie i biją na alarm, a kiedy przychodzi pora na niezbędne konkrety to cisza... :roll:

_ogonek_

Post » Nie sie 12, 2012 16:58 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

Dostałam maila a nie telefon. Ale konkretów faktycznie mi nie podano. Czas goni i zamartwiać sie zaczynam.Jako zawodowiec w tej
dziedzinie dobrze mi to idzie.Trudno pisac o kocie, którego nie mam pod ręką.

Kachna jest cudnie duża i grubo łapa. Z krótkim ogonkiem. Czarna i wybłyskana.Małgoś o nią bardzo dbała. Szkoda,że jej życie poplątało się. Musi być trudno.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 13, 2012 5:39 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

Cisza u nas. _ogonek_ nakleciłam Kachnie/Mańce coś tam tylko maila nie mam czasu szukać.Proszę podaj.

Już nawet nie mam ochoty pisać tego samego.Żuniek znów źle się czuje.Mamy dłuższy kryzys. Z reguły wtedy dr Czubek zmieniała leki a teraz nie ma kto...Leży smutasek wielki.Nie jadł.Idę ogarnąć co nie co.Umęczyć pralkę.Weekend skończył się więc dywan można zwinąć :mrgreen:

Malce szaleją.Są pytania o nie.Nawet o 22. Zadzwonił pan co to wszystkie zjadł rozumy i ja maluczki człek powinnam słuchać.

Salema wczoraj zastałą stojącego na kuwetce i przyklejonego nosem do...pralki.Z uwagą śledził wirujące pranie.Wujaszkowie i ciocie dzielnie towarzyszą w zabawach.Mają usprawiedliwienie na harce.
Dziś wróciłam z karmienia dzików a pokój dzieci otwarty.Wiadomo Karmelek. Więc hulają ile wlezie.Dzieciaki na pokojach ,starszaki u Danki.Dla nich, starszaków, to teren zakazany więc korzystają.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 13, 2012 5:56 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

Tradycyjnie porcja kciuków z rana :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sie 13, 2012 6:53 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

Żuczku :1luvu: :ok: :ok: :ok:
I za cały domu :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon sie 13, 2012 7:00 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

dla Żuczka i reszty gromadki :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon sie 13, 2012 8:58 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

Szalony Kot pisze:Jak się dopcham z ogłoszeniami...

możesz się nie pchać, miejsca wystarczy, co nie? :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sie 13, 2012 11:23 Re: OTW6-Kachna wraca.Pilnie DT/DS s.102!Głosuj na Jokota!

Szalony Kot pisze:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=355642071178322&set=a.229820973760433.56152.112164435526088&type=3&theater

Dzięki.Mogę podrzucić tekst na maila,Autor godzi sie na przeróbki :mrgreen:
Proszę o rozpowszechnianie!

Jedziemy z Żukiem na Białobrzeską.

Najważniejsza wiadomość dnia.
Mamy RESOLOR :kotek:

Serdecznie dziękuję Małgosi i jej koleżance :1luvu:
Cena ok 61-62 euro.Ale mam czekać na dokładne dane co do sumy i przelewu.
Ogarnę się z wpłatami od Was.Bardzo za nie dziękuję. :1luvu:

Żuk dostał już pierwszą dawkę.Efektu nie widać natychmiastowego :wink: A szkoda.

Poczta dostała reklamację. Nawet dowód ode mnie chciano. A proszę bardzo. :evil: Pewnie by moją fotę i pesel na tablicy wywiesić.
Wściekła byłam bo mnie ranek nad zapchanym sedesem zastał. :twisted: Już łapinki w muszelki składałam myśląc,że ulewki będę musiała łapać.Stałam ci ja nad nim czekając aż spłynie.Stałam,stała...A to w sedesie stało,stało...Wszak tam po pas, po szyję należałoby wpaść by odetkać :cry: .Kijeczek nie dał rady. :roll: A ja bez wzmacniacza nie dałabym rady. Bo to raczej na ręczną robótkę sie szykowało. Nie bacząc na godzinę zrobiłam sobie z sokiem co nie co i po chlapnięciu na odwagę ,wstrzymaniu oddechu wrzuciłam ramię ... Się odetkało.Nie dziwię się ,że hydraulicy od rana na gazie som.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 13, 2012 12:26 Re: OTW6-Kachna,pilnie DT/DS s.102!Głos na Jokota!Resolor ma

Asiu, mój mail: adopcjeada@gmail.com
Dzisiaj wracam do domu w godzinie powiedzmy normalnej, bo już ok. 16, ale czeka mnie wizyta na poczcie, więc o 17 powrócę do świata żywych. Dokończę tylko te i owe insze ogłoszenia i za Twoje potworki się zabieram.

Czy mogę zaprosić na wątek kocięcia, które mam u siebie?
viewtopic.php?f=13&t=145070
Mały zbójec i niedobry potworek, ale kochane i urocze kociątko :kotek: tak poza tym ;)

Za Żuka mocne kciuki cały czas. :ok: :ok: Fanstastycznie, że udało Wam się w końcu zdobyć lek.

_ogonek_

[poprzednia][następna]