Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mimzy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 06, 2012 17:09 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Tojek wyglada bosko, kuleczka kochana :1luvu: a te "lozkowe" zdjecia sa cudne, trojkat kocio-ludzki? :D

a z tym pojawianiem sie kotow po dluzszym niesprzataniu... kocham te doslownosc :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sie 06, 2012 17:10 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

agatka13 pisze:Cioteczko kochana, my nie krówki ani pingwinki niestety, tylko szarki i bureczki:) też pozdrawiamy

ale może zgłoszę kotkę mojej mamy, jedna bez łapki jest pingwinkowata, mogę:)

jak najbardziej, nie widze przeszkod :)

Kociara82

Post » Pon sie 06, 2012 21:35 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Tojek i dziąsła rewelacyjnie, naprawdę nigdy nie był w takiej formie jak po 'przygodzie' i do tego Mimzy trzyma go cały czas w akcji, cały czas biega z nim, wariuje i chłopak ma ruch i zajęcie, widzimy że jest szczęśliwy. Uszatka czasem się dołączy, ale nasza starsza Pani woli głównie spokojnie popaczeć przez okienko i wygodnie spać koło nas albo w swoim łóżeczku.

Toi miał małe problemy z uszkami (jakieś brązowe coś się zbierało) , ale już pare dni po kropelkach na karku i innych do środka przeszło. Na razie spokój od weterynarzy!

Mimzy gaduła nie daje spać, nie daje nic spokojnie zjeść ani wykąpać się, jest tak śmieszna z tą swoja gadaniną, włazi gdzie chce, zabiera i bawi się czym chce ( wczoraj znalazłam dokument którego szukałam w strzępkach pod łóżkiem). Do tego jest mega łowna, żadna muszka ani komarek nie ma w domu szans!
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Śro sie 08, 2012 11:27 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

doczekam sie nagrania gadulstwa Mimzuni? :1luvu:

Kociara82

Post » Śro sie 08, 2012 14:02 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

tak, musze tylko wykombinowac jak to zrobic...:)
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Post » Czw sie 09, 2012 22:33 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

kurka wodna, mozesz nawet nagrac dyktafonem w fonie, nie wazna jakosc :twisted:

Kociara82

Post » Sob sie 11, 2012 1:51 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

mam filmik, tylko jak go tu wrzucic?
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Sob sie 11, 2012 1:53 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Na youtube, a tu link

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Sob sie 11, 2012 2:08 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

nie chcę przez youtube, jak można tu wrzucać bezpośrednio?
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Sob sie 11, 2012 2:23 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

imageshack - tak jak foty
chyba

jaaana

Post » Sob sie 11, 2012 18:27 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

uwaga- próbuję :)
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Sob sie 11, 2012 21:33 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

188 minut ładowania na youtube i WŁALA

Oto moje przywitanie po powrocie do domu- czyli KOCIE OPOWIEŚCI

http://www.youtube.com/watch?v=NF9W9xgI ... e=youtu.be
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Nie sie 12, 2012 11:13 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Tojek naprawdę świetnie wygląda! Super!

A Usia tłuściutka i dostojna :1luvu:

jaaana

Post » Nie sie 12, 2012 14:50 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

nie no, wymiata :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale ona jest niesamowita, a glosik ma rozbrajajacy :1luvu: :1luvu: gadula slodziutka :1luvu:

masz cudne koty, kazdy na swoj sposob piekny, Tojek-klasyczny burasek, widac, ze lubi Mimzy :) Uszata ma takie fajne oczka, takie spojrzenie nieco grozne i taka fajna z niej kuleczka, a Mimzy... :1luvu: :1luvu: :1luvu: zauroczyla mnie, jest przepiekna :1luvu:

Kociara82

Post » Nie sie 12, 2012 18:41 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Dziękuje kochane :1luvu: , muszę kiedys nagrać opowiesci Mimzy jak kladziemy się spać, bo to wtedy nie dosc ze sa odglosy niesamowite że zbeczeć można to jeszcze wszystko z półek jest zwalane i przenoszone w różne miejsca.

Uszatka kuleczka? Przecież ona jest w sam raz. Adaś ciagle mówi jej na uszko ze jest najgrzeczniejszym koteczkiem, bo taka jest prawda. Jej prawie jakby nie było, cichutka, nie narzuca się. 1000 Uszatek to i by nie robiło takiego hałasu jak Mimzy jedną łapką. :ryk:

Mimzy! To jest coś niesamowitego, nigdy nie widziałam takiego kota, pierw myślałam, że to takie ADHD, ale teraz bardziej wygląda mi to na nerwicę natręctw. :ryk: :D
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

[poprzednia][następna]