Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
miałam gości i mi przerwali ,ale wracam do wstawiania
zresztą co to za goście nie dość że na 5 min. to w dodatku alergia na koty nie którym z oczu swędzące ,czerwone kulki zrobiła, a z nocha fontannę koszmar. cd.n.
no i chwilowo nie mogę wstawiać ale mam wrażenie że faktycznie Dyzio przytył deczko ,może waży już z półtora nawet nie piszę zbyt wylewnie że jest duża poprawa,bo jak ostatnio taniec indiański odtańczyłam to zaraz się wszystko załamało
no i nic już dziś nie wstawię ,znów jakieś prolemy Wróciłam od kotów które miałam do zaopiekowania i zmarzłam owinęłam się w koc i czytam wątek wyborowy ..tz wybieramy do Krakvetu. Kiedyś tak nie było
Witam kochani ,ja już pomału zbieram się zaopiekować kotami ,potem do pracy . Dziś pracowity dzień ,ale znów grosz wpadnie . Teraz tylko rozruszać kręgosłup.unormować oddech,wyrównać ciśnienie i jestem jak nówka sztuka
Jak byłam wczoraj w hurtowni to widziałam tak fajne drapaczki tuby dla maluchów , jak już nie będę musiała wydawac na leczenie to uzbieram i im kupię oczyma wyobraźni widziałam jak szaleją Podobały mi się też portki z nogawkami szeleszczącymi za 50 zł, tylko paczamłam sobie . Ciekawa jestem czy na allegro sa taniej czy drożej? Moje trojaczki mają się coraz lepiej ,nawet bym napisała wyjątkowo dobrze ale cicho sza ,co by znów coś nie wyskoczyło.
Cudne fotki Mix kocio-psi rewelacja Jak kociaki mają przybierać na wadze po takich akrobacjach Miłego dnia , ale jak może być inny w tak doborowym towarzystwie
wróciłam i padłam..muszę zebrać siły do dalszego działania. Jadą co Ewy stanął na mojej drodze kot,ów kot leżał na chodniki przy bardzo ruchliwej ulicy Chrobrego. Podjechałam zobaczyć czy zdrów... zerwał się na mizianko . Musiałam zmykać na druga stronę a co z kotem?. Kot został przy ulicy i tylko patrzył za mną . Na szczęście Ewa mieszka dwa kroki dalej, dała mi transporter i kot siedzi u niej ,jutro testy i kastracja . Ale co dalej ???????????