bubor pisze:Miejsca mocowania szyb są w zagłębieniach więc po ich założeniu w razie opadów stała by w nich woda ........
no przepraszam juz wiecej glupich pytan nie mam ten typ tak ma jak czegos nie wie to pyta do skutku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Miejsca mocowania szyb są w zagłębieniach więc po ich założeniu w razie opadów stała by w nich woda ........
herzpl pisze:ilka;) pisze:Aaaa ja tam jestemNa zdjęciu Bubora. Sprzątam kociarnię
Powiem Wam, że wysiadam totalnie, cały dzień na kociarni, czyszczenie mycie szorowanie... bleeech
![]()
![]()
No ale teraz kociarnia jest wyszyszczona i zdezynfekowana. Na razie (znając koty-najdalej do jutra
) wygląda dużo lepiej. Aż miło popatrzeć...
a koty juz u siebie
ilka;) pisze:herzpl pisze:ilka;) pisze:Aaaa ja tam jestemNa zdjęciu Bubora. Sprzątam kociarnię
Powiem Wam, że wysiadam totalnie, cały dzień na kociarni, czyszczenie mycie szorowanie... bleeech
![]()
![]()
No ale teraz kociarnia jest wyszyszczona i zdezynfekowana. Na razie (znając koty-najdalej do jutra
a koty juz u siebie
Tak tak, a Marzena zdeklarowała że więcej kotów u siebie nie chce widzieć ;P
herzpl pisze:ilka;) pisze:herzpl pisze:ilka;) pisze:Aaaa ja tam jestemNa zdjęciu Bubora. Sprzątam kociarnię
![]()
![]()
a koty juz u siebie
Tak tak, a Marzena zdeklarowała że więcej kotów u siebie nie chce widzieć ;P
az tak narozrabialy![]()
wiiwii pisze:No właśnie, co z grafikiem? Mikuś pewnie coś tam ma pozapisywane w kajeciku...
Ależ oczywiście Ewo![]()
ilka;) pisze:To ja się piszę na poniedziałek i wtorek rano
wiiwii pisze:Mam pytanie: Dziadek Kret i synek Fredek kiedy idą na stare śmieci?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 165 gości