Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 11, 2012 21:06 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

bubor pisze:Miejsca mocowania szyb są w zagłębieniach więc po ich założeniu w razie opadów stała by w nich woda ........ :roll:

no przepraszam juz wiecej glupich pytan nie mam ten typ tak ma jak czegos nie wie to pyta do skutku :oops:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob sie 11, 2012 21:13 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:
ilka;) pisze:Aaaa ja tam jestem :P Na zdjęciu Bubora. Sprzątam kociarnię ;) Powiem Wam, że wysiadam totalnie, cały dzień na kociarni, czyszczenie mycie szorowanie... bleeech :-? :-? :-? No ale teraz kociarnia jest wyszyszczona i zdezynfekowana. Na razie (znając koty-najdalej do jutra ;) ) wygląda dużo lepiej. Aż miło popatrzeć... :ok:

a koty juz u siebie :?:

Tak tak, a Marzena zdeklarowała że więcej kotów u siebie nie chce widzieć ;P :twisted:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Sob sie 11, 2012 21:14 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

ilka;) pisze:
herzpl pisze:
ilka;) pisze:Aaaa ja tam jestem :P Na zdjęciu Bubora. Sprzątam kociarnię ;) Powiem Wam, że wysiadam totalnie, cały dzień na kociarni, czyszczenie mycie szorowanie... bleeech :-? :-? :-? No ale teraz kociarnia jest wyszyszczona i zdezynfekowana. Na razie (znając koty-najdalej do jutra ;) ) wygląda dużo lepiej. Aż miło popatrzeć... :ok:

Tak tak, a Marzena zdeklarowała że więcej kotów u siebie nie chce widzieć ;P :twisted:

az tak narozrabialy :?: 8O

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob sie 11, 2012 22:00 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:
ilka;) pisze:
herzpl pisze:

az tak narozrabialy :?: 8O

15 czy 16 kotów w jednym pokoju w mieszkaniu to katastrofa. Śmierdziało na kilometr i teraz ma dziewczyna trochę sprzątania :wink:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Sob sie 11, 2012 22:07 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

OMG, niezła akcja!
Ilona - powinnaś dostać medal za wysprzątanie kociarni! :) Wszyscy powinniście! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob sie 11, 2012 22:45 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dobra, biorę Irenkę (dziką dzicz) i wypuszczę pod blokiem. Najadła się, napiła, wykupkała. Niech se idzie do swoich ziomów. szkoda, polubiłam ją :cry:
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Post » Nie sie 12, 2012 7:33 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Bardzo, bardzo pragnę podziękować Naszemu kochanemu Pawełkowi za kawał dobrej roboty i mobilizację swojego szwagra (niestety bez Niego było by bardzo trudno :roll: ).

Paweł wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję załodze wykonującej dezynfekcję kiciarni tj. Hidi, Ilka, Marzena i Ja :mrgreen:
Wielkie dzięki dziewczyny - raz na jakiś czas konieczna jest dezynfekcja całej kociarni :1luvu:

Wkrótce (myślę że do 3 tygodni) powtórka z rozrywki. Tj. robimy dach i zmieniamy skrzydła drzwi na dole. :wink:
Więc obawiam się że Herzp jak wróci to nie pozna kociarni :ryk:

Teraz mam w miarę luźny tydzień, więc postaram się coś zdziałać w kierunku malowania, cobyśmy kolorów nabrali :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie sie 12, 2012 11:38 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Po porannym dyżurze...
Kociarnia wygląda super :ok: Naprawdę napracowaliście się. Jakoś tak dużo miejsca się zrobiło :)

Razem z moją córką (gdyby nie ona to spędziłabym na kociarni chyba pół dnia) podałyśmy immunodol wszystkim - poza Don Huanem, który nas olał, cały czas siedział na półeczce i nie dał się złapać na czyszczenie uszu 8O .Mam wrażenie, że go przytłacza towarzystwo tylu kotów, ale może się mylę. Wyczyściłam (tyle ile mi pozwoliła) uszka Józi i podałam maść.
Nie dałam fortekoru Guciowi - zapomniałam :oops:
Gucio bardzo się zmienił odkąd przyszedł na kociarnię, wyprzystojniał chłopak, jeszcze niejedna kocica by się za nim obejrzała 8)
Walerka była bardzo bojowa i nie chciała wejść do woliery, chciała mnie zmora capnąć, ale się nie dałam. Za to Rex się zmienił na korzyść, już nie budzi we mnie lęku.
Wygłaskałyśmy kociaki, które chyba mają się bardzo dobrze. Szkoda tylko Józi, bo te uszka ciągle "rozmazane". Ale jest bardzo grzeczna i myślę, że wyrosnie z niej kocia piękność. Tylko to imię :roll: Ale cóż ja mogę, jak szefowa tak zadecydowała :wink:
Pozdrawiam i piszę się na niedzielny poranny dyżur.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Nie sie 12, 2012 11:44 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Hidi nie wiem gdzie najszybciej przeczytasz, dlatego piszę:

MAM TWÓJ TELEFON!!!
MIKUŚ

Post » Nie sie 12, 2012 11:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

No właśnie, co z grafikiem? Mikuś pewnie coś tam ma pozapisywane w kajeciku...
Ja mogę przyjść, ale tak naprawdę lajtowo i tylko najważniejsze rzeczy mogę zrobić, więc jak nie będzie miał kto przyjść to zajrzę. Dzicz wypuszczona, więc jak tylko dorwę kogoś z samochodem, to przewiozę kenelówkę, transporter i kuwetę, wszystko pięknie wymyte.

06.08 /pon/ wiiwii Marzena
07.08 /wt/ Ilka+Kasia89 VICTOR
09.08 /śr/ wiiwii Hidi
10. 08 /czw/...Marzena....
11.08 /pt/ Ilka wróbelek
12.08 /sb/ Victor REMONT
13.08 /ndz / evik Marzena+Zięba

14.08 /pon/ ........ ..........
15.08 /wt/ ......... ..........
16.08 /śr/ .......... ..........
17. 08 /czw/........ .........
18.08 /pt/ .......... .........
19.08 /sb/ ......... ..........
20.08 /ndz / evik ..........

wiiwii

Post » Nie sie 12, 2012 12:01 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wiiwii pisze:No właśnie, co z grafikiem? Mikuś pewnie coś tam ma pozapisywane w kajeciku...

Ależ oczywiście Ewo :mrgreen:

13.08 /pon/ ........ ..........
14.08 /wt/ ......... VICTOR
15.08 /śr/ .......... SYLWIA
16. 08 /czw/........ HIDI
17.08 /pt/ .......... .........
18.08 /sb/ wróbelek VICTOR
19.08 /ndz / evik75 Marzena+Zięba
MIKUŚ

Post » Nie sie 12, 2012 12:04 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

To ja się piszę na poniedziałek i wtorek rano :)
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Nie sie 12, 2012 12:13 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

ilka;) pisze:To ja się piszę na poniedziałek i wtorek rano :)

Ależ bardzo proszę :)

13.08 /pon/ Ilka..........
14.08 /wt/ Ilka VICTOR
15.08 /śr/ .......... SYLWIA
16. 08 /czw/........ HIDI
17.08 /pt/ .......... .........
18.08 /sb/ wróbelek VICTOR
19.08 /ndz / evik75 Marzena+Zięba

Moi Drodzy Ja wypadam pomału z dyżurów.
Teraz muszę malować, remontować schody itd.
A później sami wiecie :|
MIKUŚ

Post » Nie sie 12, 2012 14:47 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mam pytanie: Dziadek Kret i synek Fredek kiedy idą na stare śmieci?

wiiwii

Post » Nie sie 12, 2012 15:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wiiwii pisze:Mam pytanie: Dziadek Kret i synek Fredek kiedy idą na stare śmieci?

Widzę że nie na czasie jestes Ewa :ryk:

Dziadek wczoraj wrócił na wlność, a Fredek musi iść do kogoś pilnie na DT :!:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]