_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Ewo, gosiaa wraca do domu po 20, i wtedy bedziemy jakos organizować transport .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
EVA2406 pisze:To on jeszcze tyle dni będzie bezdomny.......
Ano tak . I bardzo się martwię, żeby przez ten czas wszystko było w porządku .
Gosia, nie wiem czemu Wasz wątek zamknięty U Ringo bez zmian, jak to określił tata, jak było, tak jest, nic się nie zmieniło. To chyba dobrze. Cały czas próbuję załatwić zdalnie te szczepienia
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Gosiu, nasz wątek zamknięty, ale tylko czasowo, do przyjazdu Ringo . Nie mam na razie o czym pisać, więc na chwilę zamknęłam, bo jak nic się nie dzieje, to wiadomo, wątek stoi. W sprawach dotyczących Ringo na razie będę pisać tutaj, a potem u siebie . Dni już odliczam! Dobrze, że jeszcze czeka...
Anuladiablica, gdybym nie miała pewności że dostanie u vip to co najważniejsze, czyli miłość, szukała bym dalej. Teraz zamiast się urlopować, kombinujemy to szczepienie (niby prosta rzecz, a jak się okazje, jak nie ma cię na miejscu to niekoniecznie) i transport A tak z ciekawości, jak trafiłaś na wątek Ringo, bo widzę że to Twój pierwszy wpis na forum.