Miraclle pisze:Tuptuś nie wygłupiaj sięrób ładnego kupalenka i najlepiej jednego na 24 h
![]()
Dalej ma rozwolnienie ?
Na razie tfu tfu już nie zrobił

Jutrzejsza kastracja na wszelki wypadek przełożona na poniedziałek. Nie zarezykuję.
AnnAArczyK pisze:blackobsession pisze:Właściwie to tylko nie przepadam za Fantiną. Ale to z powodu wielkości jej rozetki bo kwiaty ma śliczne. Ja jednak preferuję malutkie fiołki bo....mam ich zbyt dużo a te spore zabieraja miejsce które mogę przeznaczyc dla kilku małych
Dziendoberek![]()
Złożyłam zamówienie![]()
Tuptusiu jesteś taki piękny kociamber, że taaakie kupalki nie pasują do Taaakiego Kotka![]()
Moim kotom nie serwuję Animo... pod żadną postacią kiedyś eksperymentowałam z wszystkimi dostępnymi jedzonkami tej firmy... wchodziło...ale od czasu do czasu miały sensacje żołądkowe...być może i Tuptusiowi też nie pasuje
Dziękujemy za zamówienie

Tuptuś je Animonde już jakis czas. Sensacji nie było dotad nigdy. Ja mam tylko to dla niego zakupione... Wydałam sporo kasy tuptusiowej. Nie wiem co mam robić. Wydać sąsiadce? Oczywiście że sie nie zmarnuje u niej bo 5 kotów do wyżywienia to jest coś

Ok

Koleżanka mi zrobiła z burkami

I zrobiła przesliczny portrecik mojej ukochanej Zmoreczce

Znowu ja z burkami