Ja zrobiłabym sobotę po południu - bo jeszcze umówiłam się z potencjalnym domkiem na sobotę na adopcję jednego z naszych podpopiecznych.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziś ze schroniska zabrałam kocurka Łezka oto on jeszcze w pełni zycia i zdrowy
Ostatnio na kociarni dziewczyny alarmowały, że nie wygląda dobrze. Zabrałam kociaka pojechałm do lecznicy, i niestety sytuacja raczej jest złaW brzuszku zebrał się płyn Pani Monika zrobia zdjecie rtg potwierdzające, że jest płyn w jamie brzusznej, oprócz tego to skóra i kości - jest podejrzenie FIP.
Po rozmowie z Martą zdecydowałam żeby jeszcze zrobić punkcję, pobrać płyn i Pani Doktor będzie mogła działać dalej.
Zawiozłam Łezka do Kociej Chatki. Dziś wieczorem nie dostanie już jedzenia. Jutro trzeba by z Łezkiem podjechać do lecznicy na pobranie płynu z jamy brzusznej - jeśli okaże się że płyn jest taki jak przy FIP to niestety .... jeśli płyn będzie inny Pani Doktor wyśle go do badania do labolatorium.
I prośba czy ktoś do południa da radę Łezka podwieźć do lecznicy?
The Szops pisze: Daliśmy jej do kuwetki inny żwirek, proszę nie dosypywac jej bentonitu, trochę żwirku dla niej jeszcze jutro dowieziemy i narazie musi miec taki żeby się łapki zagoiły.
Cookie1706 pisze:Zrobiłam Józkowi wpis na fbhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Mara S pisze:
Szylkrunia pojechała do sklepu, z którego mam nadzieję trafi do dobrego domku (ale niestety zapomniałam jej książeczki) - zastanawiam się też nad opcją szczepienia na wynos dla niej.
CZY MOGĘ ZAMÓWIĆ CHOĆ ZE 2 ŻWIRKI NA JUTRO?
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:Zrobiłam Józkowi wpis na fbhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Marenka na wątku schroniskowym wrzuciłam troszkę zdjęć ze schroniska zrobiłabyś jakiś album na fb - z jakimś opisem... bo nie mam weny
Cookie1706 pisze:a czytałaś już mój raport z dyzuru? Zawaliłam sprawe z Łezkiem, nie wyciągnęłam mu suchego jedzenia z boksuzapomniałam...
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:a czytałaś już mój raport z dyzuru? Zawaliłam sprawe z Łezkiem, nie wyciągnęłam mu suchego jedzenia z boksuzapomniałam...
No cóż jak Cię spotkam następnym razem dostaniesz wpierdziel![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 95 gości