Spokojnego dnia

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
naline pisze:Biedne kotki ciągle ktoś chce je porywac.
Oby nie zostały rozerwane, choc są rozrywkowe - szczególnie ta ruda maupa. Niebieski stara się dorównac jej kroku, ale to ona głównie prowokuje - już zaczyna uczyc się sztuki podrywania?
Kociaki są u mnie, żeby nie było. Proszę o pozytywne myśli, bo one coś tam zdrowotnie kombinują, a ja wolałabym, aby nie chorowały. Już wolę, aby mi 4 ściany roznosiły niż innego typu sensacje.
Agneska pisze:Asiu, Żuk wyglądał przedwczoraj faktycznie na umordowanego biegunką, ale u niego przecież ciągle raz-lepiej-raz-gorzej. I widzisz, już jest lepiej.![]()
naline pisze:Biedne kotki ciągle ktoś chce je porywac.
Oby nie zostały rozerwane, choc są rozrywkowe - szczególnie ta ruda maupa. Niebieski stara się dorównac jej kroku, ale to ona głównie prowokuje - już zaczyna uczyc się sztuki podrywania?
Kociaki są u mnie, żeby nie było. Proszę o pozytywne myśli, bo one coś tam zdrowotnie kombinują, a ja wolałabym, aby nie chorowały. Już wolę, aby mi 4 ściany roznosiły niż innego typu sensacje.
Szalony Kot pisze:naline pisze:Biedne kotki ciągle ktoś chce je porywac.
Jakbyś chciała wrzucić je na FB JoKotowego ze zdjęciami i opisem, to daj znać
Tylko z miejsca na początku napisz, do jakich domów NIE wydajesz, może połowa dotrze do ludzi i chociaż minimalny będzie odsiew...
alix76 pisze:Szalony Kot pisze:naline pisze:Biedne kotki ciągle ktoś chce je porywac.
Jakbyś chciała wrzucić je na FB JoKotowego ze zdjęciami i opisem, to daj znać
Tylko z miejsca na początku napisz, do jakich domów NIE wydajesz, może połowa dotrze do ludzi i chociaż minimalny będzie odsiew...
Nie pisz, narysuj, będzie lepszy skutek
![]()
za zdrówko parki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości