OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 09, 2012 7:45 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

Jak się domyślam, pan grzecznie zbierał focze odchody zgodnie z przepisami :twisted:

Spokojnego dnia :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw sie 09, 2012 8:10 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

właściciele zbierający odchody i wyprowadzający psy jedynie na smyczy to taka otwocka specjalność :mrgreen:
podobno jednego już nawet gdzieś tu widziano :wink:

Asiu, Żuk wyglądał przedwczoraj faktycznie na umordowanego biegunką, ale u niego przecież ciągle raz-lepiej-raz-gorzej. I widzisz, już jest lepiej. :ok:

A ruda z niebieskim tylko cudem nie zostali przeze mnie porwani do mojego absolutnie nie zakoconego DT. :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sie 09, 2012 8:15 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

bo Ty Kobieto powinnaś się Pana pouczeń przestraszyć i pójść sobie precz, a nie dalej stawiać te miski z jedzeniem -przecież to burzy estetykę terenu i jest zagrożeniem dla wolno biegających fok :twisted:

a od nas nieustające kciuki za całe stadko :ok: :ok: :ok: :ok:

i wielkie podziękowania :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw sie 09, 2012 8:56 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

Biedne kotki ciągle ktoś chce je porywac.
Oby nie zostały rozerwane, choc są rozrywkowe - szczególnie ta ruda maupa :twisted:. Niebieski stara się dorównac jej kroku, ale to ona głównie prowokuje - już zaczyna uczyc się sztuki podrywania?
Kociaki są u mnie, żeby nie było. Proszę o pozytywne myśli, bo one coś tam zdrowotnie kombinują, a ja wolałabym, aby nie chorowały. Już wolę, aby mi 4 ściany roznosiły niż innego typu sensacje.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Czw sie 09, 2012 8:59 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

o, jaki DT im się trafił! :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sie 09, 2012 9:16 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

Najlepszy :ok:

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Czw sie 09, 2012 9:18 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

Super :1luvu:
Kciuki :ok: :ok: :ok:

OKI

Post » Czw sie 09, 2012 10:35 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

naline pisze:Biedne kotki ciągle ktoś chce je porywac.
Oby nie zostały rozerwane, choc są rozrywkowe - szczególnie ta ruda maupa :twisted:. Niebieski stara się dorównac jej kroku, ale to ona głównie prowokuje - już zaczyna uczyc się sztuki podrywania?
Kociaki są u mnie, żeby nie było. Proszę o pozytywne myśli, bo one coś tam zdrowotnie kombinują, a ja wolałabym, aby nie chorowały. Już wolę, aby mi 4 ściany roznosiły niż innego typu sensacje.

Ja też trzymam kciuki za ślicznoty. :ok: Niech nic im się nie pęta koło zdrowia.

Malec mnie wczoraj urabiał dulcząc na kolanach, w oczki zaglądając, mrucząc i przysypiając...Podrywacz .Na bank podrywacz!!! Ruda leżała w odległości na tyle bliskiej,żeby ręka brzusia dosięgła.

Natalko, bardzo Wam dziękuję za DT. Bardzo,bardzo :1luvu:

A u nas dziś smutny dzień. Nasz jedyny drapak (oficjalny bo mebli nie wliczam :mrgreen: ) na skutek mocnego wysłużenia został wysłany w świat. Rozsypał się sznurkowo. I nie tylko.Koty zaczęły go pożerać, olewać i robić ... :roll: No nie napiszę co.Zostało puste miejsce w pokoju i sercu. :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sie 09, 2012 10:39 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

Agneska pisze:Asiu, Żuk wyglądał przedwczoraj faktycznie na umordowanego biegunką, ale u niego przecież ciągle raz-lepiej-raz-gorzej. I widzisz, już jest lepiej. :ok:

To nie widziałaś wczorajszego ranka po wieczorze i wieczoru po ranku. :cry: Pralka już oko cyklopkowe zakryła załamana ilością prania a kolana moje odmówiły współpracy.O tekstach TZ nie wspomnę. I o aromacie.

Ale dziś jako tako. Znaczy się Żuk. Pyskuje.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sie 09, 2012 10:40 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

No ja mu się nie dziwię :mrgreen:
Żuku, głośniej :ok: :ok: :ok:

OKI

Post » Czw sie 09, 2012 10:48 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

Jakbyś chciała wrzucić je na FB JoKotowego ze zdjęciami i opisem, to daj znać :)
Tylko z miejsca na początku napisz, do jakich domów NIE wydajesz, może połowa dotrze do ludzi i chociaż minimalny będzie odsiew...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sie 09, 2012 12:40 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

Szalony Kot pisze:

Jakbyś chciała wrzucić je na FB JoKotowego ze zdjęciami i opisem, to daj znać :)
Tylko z miejsca na początku napisz, do jakich domów NIE wydajesz, może połowa dotrze do ludzi i chociaż minimalny będzie odsiew...

Nie pisz :roll: , narysuj, będzie lepszy skutek :twisted:
:ok: za zdrówko parki :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw sie 09, 2012 12:42 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

alix76 pisze:
Szalony Kot pisze:

Nie pisz :roll: , narysuj, będzie lepszy skutek :twisted:
:ok: za zdrówko parki :ok:

Calły czas to powtarzam :roll:

OKI

Post » Czw sie 09, 2012 12:56 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

Nie wiem czemu, ale do tej pory nie miałam najlepszych wspominień z ogłaszania kotów na facebook'u.
Chociaż pewnie inaczej jest jak kot wisi na ścianie, a inaczej jak jest wydarzenie.

Na razie poczekam kilka dni i zobaczę co się będzie działo. Panienkę manier trzeba nauczyc. Poza tym trzeba okreslic profil psychologiczny kotów i do jakich kotoczynów są zdolne :D.
I kwestia najważniejsza czy dwupak czy jednopak? Ale jak tak na nie patrzę, to na chwilę obecną nie oddam pojedynczo. TŻet też mówi, że w dwupaku tylko :). Więc zapewne pójdą hurtem jeśli znajdą się odpowiedni chętnie w przeciągu kilku-kilkunastu tygodni, jak nie to dopiero wtedy będziemy rozważac pewnie czy podzielic.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Czw sie 09, 2012 12:58 Re: OTW6-liliowy i ruda w prawdziwym DT;)Dziękuję Wszystkim:

W wiek też nie ma co ich wpędzać za bardzo ;)
U nas na JoKocie całkiem odpowiedzialni ludzie się zdarzają, dzięki temu ostatnio do domów (niewychodzących, z zabezpieczonymi oknami), poszło jednego dnia 6 kociaków :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]