Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ankacom pisze:Do przemywania oczu bezpieczniejsza jest czarna herbata lub świetlik .
viris pisze:No niestety Imani zrobił nam w nocy masakrę totalną. Koło 3 zaczął marudzić, piszczeć i miauczeć. Chciałam go trochę pogłaskać, uspokoić. Niestety przypłaciłam to głębokimi udrapaniami. Ewidentnie tej nocy postanowił być kotem dzikim.
I teraz zastanawiam się, czy on po ciemku widzi "normalnie" i wtedy normalnie się zachowuje, a światło powoduje u niego jakieś zaburzenia, przez które nie widzi i chowa głowę tak aby było "ciemno". Sama nie wiem. W sumie za krótki czas na pewne obserwację, ale piszę co i jak.
viris pisze:Ja to się bardziej boję co mi zrobi Tż - bo niewyspany jest gorszy od stada dzikich tygrysów.....
sunicram pisze:Dziewczyny, pomóżcie radą. Kitkowi coś się dzieje z łapą, wygląda jak przykurcz, już w schronisku Kasia to zauwazyła jak go zabieraliśmy. Chodzi teraz na 3 łapkach, chociaż ponoć go nie boli. Kaja opisała to w ich wątku: viewtopic.php?f=1&t=144722&start=30
Prosimy o jakieś porady, co zrobić, jak mu pomóc. A przede wszystkim, żeby się to w coś poważnego nie zmieniło, jak brak krążenia itp.
viris pisze:No niestety Imani zrobił nam w nocy masakrę totalną. Koło 3 zaczął marudzić, piszczeć i miauczeć. Chciałam go trochę pogłaskać, uspokoić. Niestety przypłaciłam to głębokimi udrapaniami. Ewidentnie tej nocy postanowił być kotem dzikim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 117 gości