Hej skarbie! Czekam na pana, który mi szafki będzie wieszał. U nas dzisiaj cuuudna podgoda! -po wczorajszej burzy i gradzie wielkosci orzechów włoskich, nastąpiło ochłodzenie i wreszcie jest czym oddychac!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
kropkaXL pisze:Witaj Monisia! A co to za zbójecka godzina wstawania???
Do pracy na 8 trzeba było wstać
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Pan musiał wywiercic dziury-powiesiłabym sama, gdybym miała haki tak jak na przeciwległej scianie Ale za to mam wreszcie powieszone lustro, które odleżało 2 lata w kartonie,bo haka w ścianie nie było i wieszak-prezent urodzinowy tez dwa lata odlezał! Zaraz sfocę i wstawię zdjęcia
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Zaczęło sie od deszczu-najpierw gęsty, rzęsisty,potem coraz gwałtowniejszy, potem burza doszła i w końcu grad-najpierw kasza, potem coraz większy, aż w końcu łomot!-to te największe kule tak waliły!-ja tych największych nie widziałam, bo nawet w/g słów Mamy przez siatkę by mi na balkon nie wpadły, ale Mama widziała
A jaka potworna duchota była wczesniej-lało się ze mnie! Jak ja nie cierpie upałów! No cóż-trzeba się zebrać i iść do sklepu,samo się nie przyniesie żarełko dla ogonków Zakładam stabilizator na kostkę i idę-narka!