Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 26, 2012 13:56 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

a ja uprzejmie donoszę że cała trójka wreszcie :mrgreen: obrobiona, zaczipowana, zaszczepiona też na wściekliznę, i teraz lada dzień się rozstaną.
Maciunia pomyka na pokoje-Shila już się w nim zabujała, zdradza z nim Bogdanka więc teraz pora aby zaczęli żyć w trójkącie :lol:
a Skórki wędrują do kojca w śmietniku z którego jesienią zostaną wypuszczeni na wolność :D
"wędrują" jak tylko dadzą mi się w miarę bezstresowo złapać- bo póki co, do wszystkich zabiegów przyjeżdżała do nich wetka z mężem który łapał je do siatki na motyle a i tak Skórka regularnie go użerała w palec :kotek: :ryk:

zdjęcia kojca z "zawartością" będą :kotek: :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lip 26, 2012 21:56 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

O dżizys :))) no to czyli zęboczyny były :roll: :roll: a to gnojki :?

Czekam zatem na foty kituniowe i smartinkowe. Paula pochwal się pochwal tymi mitycznymi najdłuższymi ogonami 8)

Smarti - czyli Maciuś ma powodzenie wśród płci przeciwnej i nie tylko :) :?:

------------

Z tym osprzętem tu u naszego weta patrzyli z wielkimi oczami 8O Ewentualnie jakby był to mniejszy teren lub bardziej odsłonięty (bez takich chaszczy) to można podać w jedzeniu usypiacza i poczekać aż kot zaśnie i zabrać - taki patent byłby niezły :mrgreen: (Smarti może na Bonnie i Clyda co by nie myśleli że na kebap idą :ryk: ) , ale tam jakieś krzaki i trawy prawie mojego wzrostu :ryk: :roll:

Mam plan z pt/sob tam o 4 czy 5 rano iść, wtedy powinny być głodne. zobaczymy jaki będzie efekt rzeczywisty, ehhhh

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Czw lip 26, 2012 22:08 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

to trzymam za Twój plan :ok: :ok: :ok:

a z tym usypiaczem to zapytam rzeczywiście wetki :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lip 30, 2012 4:30 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kilka fotek aktualnych mam od niedawna na Fb: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Ale to telefonowe fotki no i OGONÓW nie widać:) Ale coś popstrykam i wrzucę wkrótce:)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Pon lip 30, 2012 21:23 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Ja już od dawna się zachwycałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Urzędowo wspomnę , że wstawanie w weekend o 5 rano nie przyniosło kompletnie skutku. Nawet powiem, że gorzej było niż wcześniej :(

adzi

Post » Nie sie 05, 2012 20:27 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Dziewczyny kochane, przede mną nowe wyzwanie. Od kilku miesięcy już szukam kota dla mojego znajomego. Jest tylko jeden, jedyny warunek - kot musi być całkowicie biały. Takie jest marzenie mojego kolegi i jego rodziny, bo ich ukochany kot-rezydent jest absolutnie czarny, i tak sobie wykombinowali :mrgreen:

Białych kotów znalazłam sporo, ale jak dotąd żaden się nie nadawał do domu wychodzącego i z innymi kotami. Teraz udało mi się wyśledzić bielutkiego gnojka w schronisku w Szczytnie. Trzeba go szybko wyciągać, bo ten schron to umieralnia. Wolontariuszka ze Szczytna obiecała kotka wyciągnąć i przyszykować do drogi. Znalazłam już chętną koleżankę, która weźmie samochód i mnie tam zawiezie i odwiezie z powrotem do Wawy. Jedyny problem jaki mam to z kasą na tzw. wachę. Samochód jest spory, pali nie mało, potrzebujemy 300zł :/

Napisałam już do kolegi, żeby wziął na siebie połowę kosztów (w końcu to jego kot będzie;) ale resztę musimy dozbierać. Od jeszcze jednej dobrej duszy dostanę 50zł. Czyli potrzeba jeszcze stówę.

Wiem, że żadna z nas groszem nie śmierdzi, ale może macie jakieś 10zł na zbyciu...?^^
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Nie sie 05, 2012 22:44 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Coś mi się obiło o uszy o tej masakrze w tamtejszym schronie :roll: Stamtąd chyba jest część smartinkowych tymczasików :(

Oczywiście się dorzucę, tylko muszę poczekać do Matki Bożej Pieniężnej. Zakupiliśmy na kredyt ruinę i remontujemy nasze beton-gniazdko :lol: Na Twoje konto Paula ?

Kociaki z tego schronu mają chyba swój wątek, można tam też napisać, na pewno sporo osób tam zagląda. Ziarnko do ziarnka :ok:

Super, że wyrywacie białaska. Mam szczególne miejsce w sercu dla tych piękności. Moja najcudowniejsza pierwsza kicia była śnieżynką - tyle, że znaleziona, ze zmianami rakowymi na pyszczku w kilku miejscach i przerzutami. Żyła z nami ok 3 lata. Największy miziak na świecie, nie schodziła z nas :1luvu:

-------------------

Smarti - jak B i K w swoim kojcu ? Dostosowują się do zmian bez problemu ?

adzi

Post » Pon sie 06, 2012 20:18 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Dzięki dziewczyny :) Każda pomoc się liczy, grosz do grosza, a będzie kokosza :mrgreen:

Mam kontakt z jedną wolontariuszką, nazywa się Joanna.

Nr konta przesyłam Wam na priv, a jak już wyruszę w drogę to po zatankowaniu koleżanki bryczki wezmę fakturę i wkleję tutaj. No i foty dzieciaka, mam nadzieje, że doczeka do mojego przyjazdu :/

Buziole.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Wto sie 07, 2012 12:33 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kochane, pojawiła się opcja, że być może Sławek (do którego trafić ma białasek) sam pojedzie do Szczytna, bo tak się ułożyło, że na początku tygodnia i tak musi jechać w tamtym kierunku. Jeśli tak się stanie to kaskę otrzymaną od Was przeleję z powrotem :mrgreen:

Będę dawała znać.

Buziole.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Wto sie 07, 2012 12:35 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Wto sie 07, 2012 12:38 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

i jeszcze Drapcia śpiąca w łóżku: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Wto sie 07, 2012 12:49 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

O tym białasku dziwczyny ze szczytn pisały, że kiepsko wygląda ostatnio...więc byłby to dla niego może ratunek
ale niech nowy dom uważa bardzo na niego ......

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Wto sie 07, 2012 22:38 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Żeby tylko białasek doczekał ratunku.......... :? :!: :!: :!: :!: :!: :!:

A Gryzio i Drapcia przecudni :1luvu: :1luvu: :1luvu:

adzi

Post » Śro sie 08, 2012 11:39 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

kolejni zwyrodnialcy... tym razem w wieku 8 i 12 lat
dla osob o bardzo bardzo bardzo bardzo mocno stalowych nerwach http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,12272335,Dzieci_porwaly_kota_dla_czekolady__I_skopaly_na_smierc.html :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 08, 2012 13:37 Re: Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Nie wejdę na te informacje chyba... nie mam stalowych nerwów :( A jeszcze jutro wycieczka do schronu, która dodatkowo je nadwyręży! Dziewczyny, trzymajcie kciuki, jutro jadę po malucha!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

[poprzednia][następna]