Kasiu,to ja potrzebuję Rubina.
I gdyby były jakieś nowe Bąbla i Kleksika, bo chyba będę musiała nowe ogłoszenia z nowym tekstem robić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:OOoo
Kasiu,to ja potrzebuję Rubina.
I gdyby były jakieś nowe Bąbla i Kleksika, bo chyba będę musiała nowe ogłoszenia z nowym tekstem robić
puszatek pisze:nie wiem czy dobrze myślę ale....może lepiej aby Basia nie dowiedziała się o zaginięciu Maciusia![]()
![]()
wiecie jak bardzo leżał jej na sercu....................
ASK@ pisze:puszatek pisze:nie wiem czy dobrze myślę ale....może lepiej aby Basia nie dowiedziała się o zaginięciu Maciusia![]()
![]()
Ale tego się nie uniknie. Lepiej jej powiedzieć. Sam ten wątek powie jej co i jak.
Niestety czasem wyobraźni nie staje w opiece nad kotami. U mnie TZ wciąż ma żale ze ja związuję transporteki, u weta zamykam wszystkie drzwi włącznie z wyjściowymi,i każę zamykać okna podczas jazdy, nie wysiądę z samochodu dopóki nie sprawdzę zabezpieczeń w transporterze...
ASK@ pisze:puszatek pisze:nie wiem czy dobrze myślę ale....może lepiej aby Basia nie dowiedziała się o zaginięciu Maciusia![]()
![]()
Ale tego się nie uniknie. Lepiej jej powiedzieć. Sam ten wątek powie jej co i jak.
Niestety czasem wyobraźni nie staje w opiece nad kotami. U mnie TZ wciąż ma żale ze ja związuję transporteki, u weta zamykam wszystkie drzwi włącznie z wyjściowymi,i każę zamykać okna podczas jazdy, nie wysiądę z samochodu dopóki nie sprawdzę zabezpieczeń w transporterze...
ewa_mrau pisze:... i ja też
i domowym zakładam puszorek
i jeszcze okrywam kontener ćwiartką prześcieradła, co by się tak nie bały
i zawsze jadę taksówką
i większość się ze mnie śmieje
i nic sobie z tego nie robię
... mry!
EVA2406 pisze:Nawet jeśli się odnajdzie, to kto złapie prawie dzikiego i na dodatek zestresowanego kota.......Moim zdaniem marne szanse:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 48 gości