Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Nasze sraczkowce w mokre i suche jedzonko Indestinal zaopatrzyła tez dziś gosiakottak że dzieciaki będą miały wyżerkę
The Szops pisze:Można delikatnie przemyc pupki pozostałej dwójce, p. wet mówiła, że dobry jest do smarowania sudokrem, ale nie wiem czy mamy.
The Szops pisze:Jutro wieczorem pojedziemy z kociakami do weta, z Rudkiem też.
Mara S pisze:Dzieci Szylkruni czyli czarne krzaczkowe chłopaki pojechały do domu (więcej na wewnętrznym) - dziewczyna od żwirku go załatwiła...
CatAngel pisze:A to jedzenie w przedsionku w pudle to nie jest dla kociastych z Chatki ?
Oj idzie burza
terenia1 pisze:CatAngel pisze:A to jedzenie w przedsionku w pudle to nie jest dla kociastych z Chatki ?
Oj idzie burza
To jest w 3/4 dla kociaków ze schroniska i w 1/4 dla nas, niestety w schronisku mamy na dzień dzisiejszy około 70 kociaków i brak jedzenia, ostatnio jak byłam to kociaki miały pokrojone parówki, a dla maluszków w schroniskowych nic nie ma - dają takie wielkie kawały jak dorosłych![]()
Podjadę jutro do Rossmana i kupię tacki dla małych.
terenia1 pisze:Marta ostatnio jak z Beatką robiłyśmy jakieś mini porządki w kociarni namierzyłyśmy jakiś mini kołnierzyk - wsadziłyśmy go gdzieś do szuflady lub jakiejś półki pod blatem. Trezba by poszukać.
terenia1 pisze:Mnie najbardziej żal maluszków od Elenkitakie jakieś zagubione - jeszcze najweselszy czarnuszek Zdziwko
a Łokerek i szara siostrzyczka smutne
tylko biedaki tak posiadują w boksie i patrzą się ze zdziwionymi minkami, strasznie mi ich szkoda - to takie małe dziciaczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości