Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:kolejna porcja fotek
Broszka pisze:morelowa pisze:Nie będę powtarzać po poprzednczkach i już. Też tak myślę![]()
A poza tym lubię stare domy, niechby prawie rudery.. Najlepiej takie wiejskie... ech.. Miejskie rudery jakoś nie mają uroku![]()
Jeśli ta wieś to skutek wyporowadzenia sie z miasta to dobrze zrobiłaś![]()
Jechałam dziś do Wro i z powrotem, i widziałam po drodze bele. Z siana. I cały czas miałam skojarzenia z BroszkamiI bociany na polach, i sarenki. Nie lubię wracać do miasta.
No dobra, mam jedno zdjęcie gdzie trochę widać dom![]()
Urokliwa zima![]()
Wyprowadzka na wieś była celowym świadomym działaniem - obydwoje jesteśmy mieszczuchami, a raczej byliśmy, bo tu już się zasiedzieliśmy na dobreMieszkaliśmy w Legnicy - domu na wsi szukaliśmy jakieś pół roku i zjechaliśmy kupę km zanim trafiliśmy tu - od razu wiedzieliśmy że to nasze miejsce na ziemi
morelowa pisze:No, Broszka - nie mów do mnie, że zima może być urokliwaNie może! Zima jest za karę
![]()
morelowa pisze:A dom to rezydencja jakaś i nie ruina. Fakt, przydałoby sie jakoś go wykorzystac, chyba, że planujecie zasiedlić go rozbudowaną rodziną czy jakoś.. Kurcze, ale masz miejsca i możliwości urządzania![]()
Legnica mi się źle kojarzy- dobrze, że wyjechaliście.
felin pisze:Pacz pani, dziupla z kradzionym Mercedesem
jasia0245 pisze:Dom bardzo ładny, duży, piętrowy. Z dala od zgiełku. Super wszystkie fotki, koniki, pieski, kotki, morol, i widoki śliczne.![]()
Beasia pisze:To przykre, że plany i marzenia czasem biorą w łeb z tak prozaicznego powodu jakim są pieniądze, ale niestety to bardzo częste w naszych czasach
morelowa pisze:Graj w coś albo co... Przeciez nie może tak zostać i się Wam po troche na głowe zawalać. Chyba, że go przerobićie na mały domek![]()
Tez miała m zapytać co to jest 'morol' ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 33 gości