Moderator: Moderatorzy
Na dzień dzisiejszy to co mogę zasugerować, to dalsze stopniowe zwiększanie dawki co 4 dni. Nie jestem do końca przekonana czy powodem wysokich wyników jest surowe mięso w diecie. Pewne wyjaśnienie mogła by przynieść kolejna próba : zrezygnowanie przez kilka kolejnych dni z surowego mięsa wyłącznie na rzecz jednej karmy np. animondy. Prawidłowa dieta kota zakłada że ilość mięsa nie powinna przekraczać 20% dziennej racji, u Ciebie to chyba wynosi 50%. Ponadto czy Twoje szczęście nie je za dużo. Przy karmieniu np. wyłącznie animondą wystarczy kotu 200-250 gr na dobę, mięsa potrzeba dużo mniej niż odpowiednika w postaci mokrej karmy, bo jest bardziej sycące i na dłużej zaspokaja głód.Carreras pisze:Zgodnie z Twoim zaleceniem, będę zwiększać dawkę co 4 dni o 0,25U.
A propos jedzenia. W ostatnich dwóch dniach podawałam półsurową (wrzuconą na moment na wrzątek) wołowinę (2 x dziennie po 50g, +2) i (ugotowane, porwane na kawałki, tłustawe i ze skórą) udko kurczaka (2 razy dziennie x 60g, +4), no i oczywiście Animondę (2 x 60 g, 2 x 40g,).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości