Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dilah pisze: Od ciekawostka, mamy bardzo blisko "Lancet"tam też wykonują RTG i pomyślałam, że skoro Artur w dwóch pracach się ogarnia, to ja chociaż pomogę w skróceniu w przejazdach z Gadżetem i pójdę go prześwietlić, zapakuję w kontener i spacerkiem z Natalką do lecznicy, tak by już podjechać do Ań ze zdjęciem i dobrze, że przed wymarszem natknęło mnie by zadzwonić i spytać o koszt usługi
koszt razy dwa co w "Sowie" hmmmmm bez komentarza (choć od jakiegoś czasu mam takie sobie zdanie o "Lancecie" to po raz kolejny się potwierdza me odczucie i komentarze w necie), więc plan odciążenia czasowego TŻ ta legł w gruzach za to skarpeta Gadżetowa nie będzie x 2 obciążona
![]()
Georg-inia pisze:to co? dziś kontrola?
dilah pisze:Georg-inia pisze:to co? dziś kontrola?
Dziśmiała być wczoraj, ale Artur dostał delegację na mecz w zastępstwie za kogoś tam i nie było jak wczoraj. Dziś podjedzie i zobaczymy co to wyjdzie, mam nadzieję, że oki i będę ogłoszenia sklicać
dilah pisze:Kfiotka to Ty miałaś osobiście mi dowieźćdo 13:00 pracuje więc pojęcia nie mam, będę po 13 się z nim zdzwaniać
edit: ciężko będzie dokładnie ocenić, bo najpierw na TRG musi podjechać, a tam zależy od kolejki
dilah pisze:Na pewno się ucieszyzawsze klnie na te moje zieleniny
ale kfiotek ma u mnie dozgonny DS
choć Gadżet ma zapędy dłubania w ziemi
i oby ten Twój TŻ - nie zgubił go gdzieś przypadkiem po drodze, skoro ma go za mordercę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości