OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 05, 2012 21:56 Re: OTW6-A życie...Nowe f.87.Dzieci chorują :(

Nastuni dawno nie było.Kot cudo. Kot o którego pytały domy fajne ale nie odpowiednie dla niej. Jest u nas od marca 2011 roku. Ogłaszam od czerwca/lipca/11r.A więc rok szuka domu.Ktoś kto śledził historyczne :wink: wątki, pamięta jak Nastunia bardzo ciężko chorowała. Weci dawali jej cień nadziei na przeżycie.Teraz wygląda jak zabawka pluszowa. Ale ma od czasu do czasu wilgotny nosek.
Kot dla osoby spokojnej.Nie lubiący hałasu i sama tego hałasu nie robiąca.Nie łazi po blatach i garach. Śpi w łóżku, je chrupeczki, bawi się jak panda, zagaduje...Jest nie szczęśliwa w harmiderze. Reszta kotów do pięt jej nie dorosła.Co daje im dotkliwie do zrozumienia.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Nasz Pikusie. Nie będę wyciągać jego historii. To kot co po latach wolności zdecydował się zamieszkać z nami. Nie ciągnie go nawet do drzwi. Wypuszczony po kastracji czekał na TZ pod klatką. Dzikiego kota co to nawet dotknąć się nie dał, TŻ przyniósł na 4 piętro na rękach. Ze słowami "przyszliśmy do domu" postawił Pikunia na podłodze. Pikuś zamieszkał w szafie. 6 miesięcy nabierał odwagi na wyjście w świat.
Nie szukaliśmy mu już domu.On sam wybrał.
ObrazekObrazek
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 05, 2012 22:11 Re: OTW6-A życie...Nowe f.87.Dzieci chorują :(

Nastusia śliczna, a to z nią się mizia Twoja Danusia? Śliczna też :)
I Pikuś przystojniak :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pon sie 06, 2012 7:37 Re: OTW6-A życie...Nowe f.87.Dzieci chorują :(

Tak, to Danka.

Żuk bele jak. Zaraz dzwonię do weta.Ma jakieś zapalenie w jelitach .Ale to moje zdanie. Dostał kroplówkę rano.Niby z niego leci ale niech leci więcej.To lecące mi się nie podoba.
Miałam inne plany na dzisiejszy dzień.Ale moje plany zawsze są chybione.
Malce coraz lepiej.Semirek tylko bardziej dziczy się.

Byliśmy u Ignasia. Ignaś wyrósł i o dziwo zachowywał się tak jakby nas poznawał.Gdzieś w zakamarkach jego serca jest jeszcze miejsce dla nas.Piękny jest i bardzo przez Dużych kochany. Trzeba widzieć uśmiech i słyszeć ton jak o nim jest mowa.
Igiełki długo domu szukały.Bardzo długo.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 06, 2012 8:10 Re: OTW6-A życie...Nowe f.87.Dzieci chorują :(

Witaj Asiu :1luvu:
Za dobry i spokojny tydzień :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon sie 06, 2012 8:21 Re: OTW6-A życie...Nowe f.87.Dzieci chorują :(

Asiu, za zdrówko wszystkich :ok:
I najlepsze domy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sie 06, 2012 8:26 Re: OTW6-A życie...Nowe f.87.Dzieci chorują :(

Hania66 pisze:Witaj Asiu :1luvu:
Za dobry i spokojny tydzień :ok:

Nie będzie dobry i już nie jest.
Dostałam info o 2 kotach.Rudawej koci i stalowym chłopczyku. Mieszkają w melinie, biegają głodne.Podobno młode 6-8 miesięcy.
Boże co ja mam zrobić. Gdzie upchać. U nas nie ma już gdzie .Malce chorują.Żuk źle się czuje.Adopcje stoją.
Nawet nie śmię prosić o tymczas bo wiadomo co u każdego sie dzieje.
Idę poryczę sobie.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 06, 2012 8:29 Re: OTW6-f.87.Dzieci...:(PILNIE DT ruda i stalowy z meliny s

jesooo 8O

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon sie 06, 2012 8:38 Re: OTW6-f.87.Dzieci...:(PILNIE DT ruda i stalowy z meliny s

Asieńko, nawet nie wiem co Ci odpowiedzieć. :oops: Wiesz, co się u mnie dzieje...
Oswojone te dzieciaki z meliny?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sie 06, 2012 8:54 Re: OTW6-f.87.Dzieci...:(PILNIE DT ruda i stalowy z meliny s

Ja wiem wszystko.Agnieszko, nawet nie śmiałabym prosić...ale kiedy dowieźć :mrgreen: Przepraszam ale czarny humor mnie dopadł.
Każdy zakocony. Podobno miłe dla ludzi a stalowy podchodzi pod rasowca.Podobno głodne chodzą,że nawet placki ziemniaczane zapierdzieliły z apetytem.
Postanowiłyśmy podejść z Danką i zobaczy.Porobić foty jak się da.Może łatwiej będzie o tymczas choć dla jednego.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 06, 2012 9:40 Re: OTW6-f.87.Dzieci...:(PILNIE DT ruda i stalowy z meliny s

muszę zniknąć.
Cały czas tymczas dzieciakom potrzebny.Na pewno roku nie mają.Rudawa kociczka i niby rasowy stalowiec.
Będę pod telefonem
697-541-709
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 06, 2012 10:02 Re: OTW6-f.87.Dzieci...:(PILNIE DT ruda i stalowy z meliny s

zaglądam....stare biedy...nowe biedy...trzymaj się Asieńko :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon sie 06, 2012 10:57 Re: OTW6-f.87.Dzieci...:(PILNIE DT ruda i stalowy z meliny s

Koty widziałam.Foty córka wrzuci. Zostawiłam puszkę i suche,nakarmiłam teraz. Mają na nie zerkać powiadamiacze. Mam nadzieję,że to robią.Koty ze 4 miesiące.Dzieciaki puszczone samopas. Obok tory kolejowe i ruchliwa ulica.A one biegają sobie za motylkami i w poszukiwaniu jedzenia. Państwo dbają o koty. Dostały po dwóch dniach postu...placki ziemniaczane. Spały na klatce schodowej i dostały wciry. Drzwi zamknięte więc załatwiły co miały załatwić na podłodze.

Rudo-biła dziewunia ufna, szałaput i przytulaśna.
Chłopczyk określany jest potocznie kolorem fioletowy,liliowy albo niebieski. Daje się brać na ręce choć zachwycony nie jest. Ale ufny. Ociera się o ręce.Przepiękny.Oboje przepiękni i tacy dziecinni jeszcze.
Koty zaprzyjaźnione.Tulą się i bawią.Wspierają mocno. Cudne, lilak szczególnie.

U mnie czeka ich mała klatka. Tylko malusieńka klatka. Nie mam kawałka wolnej podłogi.Mam 19 zwierzaków w małym mieszkaniu. W tym 5 malców chore i Żuk.

Proszę o pomoc w tymczasowaniu. Koty na prawdę cudne, szczególnie lilak.Powinny szybko dom znaleźć.

Tam już ktoś ukradł lilaka ale podrzucił wygłodniałego po 4 dniach. Lub gdzieś był zamknięty. Obok pełno komórek i budowa bloków. Pełno dziur, maszyn i wykopów.A one nie są wpuszczane do mieszkania.Całe dnie i noce na powietrzu urzędują.

Proszę o pomoc dla nich.PILNE!!

Telefon do mnie 697-541-709
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 06, 2012 11:12 Re: OTW6-f.87.Dzieci...:(PILNIE DT ruda i stalowy z meliny s

ASK@ pisze:Państwo dbają o koty. Dostały po dwóch dniach postu...placki ziemniaczane. Spały na klatce schodowej i dostały wciry. Drzwi zamknięte więc załatwiły co miały załatwić na podłodze. Obok pełno komórek i budowa bloków. A one nie są wpuszczane do mieszkania.Całe dnie i noce na powietrzu urzędują.
Ludzie mnie przerażają. Coraz bardziej. Produkują radośnie Kaśki, Zezolki, Pelasie.
Miłośnicy zwierzątek... :crying:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon sie 06, 2012 11:43 Re: OTW6-Ulica i placki kartoflane.DT!dzieci liliowy i ruda

na prosbe mamy wstawiam fotki dzisiejszych dwoch kocurkow

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 06, 2012 11:44 Re: OTW6-Ulica i placki kartoflane.DT!dzieci liliowy i ruda

Przepiękne!
Co takie koty robią bez domów??? :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]