Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 05, 2012 14:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -sprawa amelkowo - melo

kotkins pisze:
Sąsiad stał w oknie i milcząco paczył...

Masz farta, że do TOZu nie zadzwonił :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie sie 05, 2012 16:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -sprawa amelkowo - melo

a ja już myślałam żeś gdzieś wyjechała i ślad po sobie zatarła :twisted:
na szczęście myliłam się :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sie 05, 2012 17:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -sprawa amelkowo - melo

Coś w empatii zwierzaków jest...
Birma tylko raz chciała zeżreć swojego weterynarza - jak szczepił przerażoną Biankę. Bianeczka była tak wystraszona, że nawet nie drgnęła, za to kudłata otworzyła sobie sama drzwi i ruszyła z wściekłym warczeniem. Oj, cieszył się wtedy pan dohtor, że psa wytresowałam. Na jedno słowo kudłata stanęła [chociaż warczeć nie przestała] i szczepienie można było dokończyć... Po zakończeniu straszliwej czynności Biankę odblokowało [z piskiem i skomleniem zwiała z pokoju], a Birma... przyszła wycałować swojego ukochanego weterynarza :lol: .

Swoją drogą nigdy nie widziałam tak przerażonego życiem psa jak Bianka kiedy trafiła do mnie - jedyny pies który mnie pogryzł [lekko, ale do krwi], bo śmiałam wyciągnąć w jego stronę rękę... smycz chciałam odpiąć. Nie wiem co jej poprzedni posiadacze [bo "właściciele" mi przez gardło nie przejdzie] zrobili. Po pół roku u mnie nadal była bardzo delikatnym psychicznie psem, ale już nie była tak przerażona. BA, wszystkie psy zabrane od tych ludzi [chyba 5 ich było] były w takim stanie jak Bianeczka na początku :evil: .

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Wto sie 07, 2012 8:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -sprawa amelkowo - melo

Co tu tak cicho? Jak tam zdrówko Amelki? I reszty stada?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sie 07, 2012 8:18 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -sprawa amelkowo - melo

Zbierają siły na dalsze opowieści? Albo rozpływają się z gorąca :)

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Wto sie 07, 2012 10:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -sprawa amelkowo - melo

Albo im nie daj Boże burze net odebrały...Lub ochotę i czas na pisanie.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sie 07, 2012 10:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -sprawa amelkowo - melo

Wiadomość dla Kotkinsa - bodajże 2 września w Krakowie marsz jamników! Z konkursami np. na najlepsze jamnicze przebranie. Coś w sam raz dla Melona.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sie 07, 2012 11:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -sprawa amelkowo - melo

MB&Ofelia pisze:Wiadomość dla Kotkinsa - bodajże 2 września w Krakowie marsz jamników! Z konkursami np. na najlepsze jamnicze przebranie. Coś w sam raz dla Melona.

Ooo, już to widzę. Melon w czapce pilotce i w tweedowym płaszczyku a'la Sherlock Holmes 8)
No i z gumową świnią w mordce :ryk:

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Czw sie 09, 2012 21:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

Kotkins nie ma czasu:-) Ma za to Leona............ 8)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sie 09, 2012 21:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

Ooojej... Foty, foty, foty... :D
Aniada

Post » Czw sie 09, 2012 21:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

Mogę tylko powiedzieć:
a. jest wybitnie plaskaty
b. przylepny - ulubiona poza "narączkowanażabę"
c. mruczy
d. przejechał do Poznania, aczkolwiek Dalia miała poważne obawy czy nadal żyje:-) bośmy go musiały nafaszerować środkamina uspokojenie.
e. na moje oko zostanie. jest wybitnie "kotkinsowy" - czyli brzydki, przylepny i jeszcze można pogrubić:-) hihihi (zabije mnie jak tu wejdzie)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sie 09, 2012 21:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

Neigh pisze:Mogę tylko powiedzieć:
c. mruczy
d. przejechał do Poznania, aczkolwiek Dalia miała poważne obawy czy nadal żyje:-) bośmy go musiały nafaszerować środkamina uspokojenie.
e. na moje oko zostanie. jest wybitnie "kotkinsowy" - czyli brzydki, przylepny i jeszcze można pogrubić:-) hihihi (zabije mnie jak tu wejdzie)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sie 09, 2012 21:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

Neigh pisze:Mogę tylko powiedzieć:
c. mruczy

jak tylko pojawiały sie watpliwości to wrzeszczałam"Leeeeeeeeeooooooooon żyyyyyyyyyjjjjjjjjeeeeeesszz?"
kotek stawał w transporterze na baczność, mówił cicho "mreu?"
ja mu na to " śpij Leon śpij"
i kotek szedł spać dalej

no takie grzeczne kotki to ja mogę wozić 8)
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw sie 09, 2012 22:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

Kotek do tuningu.
Jutro pranie kotka.
Zdjęcia zrobi nadworny fotograf Królewksiej Rodziny Kotkinsowej -MK.
Nie mógł dzisiaj -jest wściekły bo nie dostał obiecanej nowej komórki (jakiś tam -fon co miał go kurier przywieźć dziś a będzie za miesiąc bo się w bazie pomylili z terminami).Jak wiadomo Mk ma geny " na mężczyznę" ,wiec wykonuje tylko JEDNĄ czynność w danym czasie- obecnie jest wściekły.Jutro może się zająć czymś inszym...

Leoś zjadł, siczkował i się łasił.Jest wybitnie przylepny i bije w tym na głowę obie Kotkinsówny.
Ma piękną persią twarz.
Znowu mamy w domu ogon typu sznurek,ech...Ogony jak wiecie Moje Drogie są obsesją Kotkinsa i nie spocznie póki nie będzie miał rozłozystych kit o rozpiętości około 20 cm.Nawet Amka, mikrokotka taki ma.
Dziś Leoś śpi w pokoju tymczasow w piwnicy, ale po kąpieli wraca na pokoje.
Może i mam obsesję,ale niewypranych za próg nie wpuszczam.

Najpierw spierzemy kotku futro, a potem pewnie spierze go Fio ...że o Amelci nie wspomnę.

GDZIE JEST JEGO KSIĄŻECZKA ZDROWIA pytam grzecznie?????
Nie została aby u Neigh??

Się nie śmiać.Poczekajcie- jeszcze będziecie się do niego w kolejce ustawiały ,żeby pochwalić urodę.
Amelka jakby coś rok temu zwana była BIAŁĄ NĘDZĄ!!!!!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw sie 09, 2012 23:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

książeczka zdrowia nie została u Neigh
przypuszczam że jakoś "umkła" w ferworze oddawania cudnego kota i jest u Kasi
Leon jest czadowy, cudny i co tam jeszcze
aaaaaaaaaa i karny - stawiał się na wezwanie
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

[poprzednia][następna]