Niestety alergicy zeżarli już Trovet , maluchom zostały wspomnienia po lepszym mokrym jedzonku

Brak gazet , szmatek itd aż do znudzenia

Brak dobrych rąk

Mnie brak słów

POMOCY !
Na pocieszenie - Zoyabea wyadoptowuje koty hurtowo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Na pocieszenie - Zoyabea wyadoptowuje koty hurtowo. Przy mnie wydała 3 ( byłam ok.30min z czego więcej w A2). A kto poszedł do DS , niech napisze sama .
Never pisze:Asia Ronda pisze:u mojej znajomej tez poniedzieli będzie do odbioru spora porcja gazet na Paluchkto da rade wpaści poniedzieli naŚródmieście po gazety proszę o kontakt ze mną 663-439-628 wystarczy sms
Miałam na myśli właśnie Ciebie
Mam do odebrania karmę, poduszki, gazety, podobno na jedną osobę za dużo i nie udżwignę. Czy ktoś zmotoryzowany mógłby mi pomóc, ewentualnie nie zmotoryzowany jutro koło 11? Co 4 ręce to nie 2.
ZuzCat pisze:Never pisze:Asia Ronda pisze:u mojej znajomej tez poniedzieli będzie do odbioru spora porcja gazet na Paluchkto da rade wpaści poniedzieli naŚródmieście po gazety proszę o kontakt ze mną 663-439-628 wystarczy sms
Miałam na myśli właśnie Ciebie
Mam do odebrania karmę, poduszki, gazety, podobno na jedną osobę za dużo i nie udżwignę. Czy ktoś zmotoryzowany mógłby mi pomóc, ewentualnie nie zmotoryzowany jutro koło 11? Co 4 ręce to nie 2.
Jutro planuję koło południa podrzucić gazety do schronu, więc możemy opracować większą dostawę
Napisz na PV, to się zmówimy gdzie podjechać.
enedue pisze:hej, chciałabym podarować Paluszkom worek karmy Hill's i/d mały worek 1,5 kg, ale zawsze coś (chyba) termin ważności był do czerwca, ale myślę, że jest zjadliwe dla kociaków jeszcze i normalnie można karmić. Niestety nie mam możliwości podwiezienia tego na Paluch, może któryś z dobrych Wolontariuszy miałby możliwość odebrania tego ode mnie? mieszkam na Mokotowie Racławicka/Wołoska. Pozdrawiam Wszystkich
turkusowa pisze:kurcze, szmatek to ja mogę nazbierać i wysłać. to będzie kosztować grosze. tylko jakie mają być, do czego służyć i pod jaki adres dotrzeć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Maniek19, Nikolayprofs i 95 gości