PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 04, 2012 17:21 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

W schronie znowu brak karmy dla alergików , brak mokrego dla kociąt :conf:
Niestety alergicy zeżarli już Trovet , maluchom zostały wspomnienia po lepszym mokrym jedzonku :roll: .
Brak gazet , szmatek itd aż do znudzenia :?
Brak dobrych rąk :| .
Mnie brak słów :( .
POMOCY !

Na pocieszenie - Zoyabea wyadoptowuje koty hurtowo :mrgreen: . Przy mnie wydała 3 ( byłam ok.30min z czego więcej w A2). A kto poszedł do DS , niech napisze sama .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob sie 04, 2012 18:44 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Na pocieszenie - Zoyabea wyadoptowuje koty hurtowo :mrgreen: . Przy mnie wydała 3 ( byłam ok.30min z czego więcej w A2). A kto poszedł do DS , niech napisze sama .

Oj tam - czułam dzis ze bedzie dobry dzien.
Najpierw poszedl w dwupaku z kolezanka 238/12 Karaś a potem na dokocenie do kotki i fajnego chłopaka Dżordż :kotek: :kotek: :kotek:
W tygodniu poszedl Galon (może wzieli go ludzie, ktorym go reklamowalam w zeszłym tyg?).
Coś się ruszyło..
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Sob sie 04, 2012 19:08 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Never pisze:
Asia Ronda pisze:u mojej znajomej tez poniedzieli będzie do odbioru spora porcja gazet na Paluch :lol: kto da rade wpaści poniedzieli naŚródmieście po gazety proszę o kontakt ze mną 663-439-628 wystarczy sms :lol:

Miałam na myśli właśnie Ciebie :)
Mam do odebrania karmę, poduszki, gazety, podobno na jedną osobę za dużo i nie udżwignę. Czy ktoś zmotoryzowany mógłby mi pomóc, ewentualnie nie zmotoryzowany jutro koło 11? Co 4 ręce to nie 2.

Jutro planuję koło południa podrzucić gazety do schronu, więc możemy opracować większą dostawę ;)
Napisz na PV, to się zmówimy gdzie podjechać.

ZuzCat

Od: Pon sie 23, 2010 11:15

Post » Sob sie 04, 2012 20:51 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

ZuzCat pisze:
Never pisze:
Asia Ronda pisze:u mojej znajomej tez poniedzieli będzie do odbioru spora porcja gazet na Paluch :lol: kto da rade wpaści poniedzieli naŚródmieście po gazety proszę o kontakt ze mną 663-439-628 wystarczy sms :lol:

Miałam na myśli właśnie Ciebie :)
Mam do odebrania karmę, poduszki, gazety, podobno na jedną osobę za dużo i nie udżwignę. Czy ktoś zmotoryzowany mógłby mi pomóc, ewentualnie nie zmotoryzowany jutro koło 11? Co 4 ręce to nie 2.

Jutro planuję koło południa podrzucić gazety do schronu, więc możemy opracować większą dostawę ;)
Napisz na PV, to się zmówimy gdzie podjechać.

Super :)

zaraz piszę pw.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob sie 04, 2012 20:53 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

hej, chciałabym podarować Paluszkom worek karmy Hill's i/d mały worek 1,5 kg, ale zawsze coś (chyba) termin ważności był do czerwca, ale myślę, że jest zjadliwe dla kociaków jeszcze i normalnie można karmić. Niestety nie mam możliwości podwiezienia tego na Paluch, może któryś z dobrych Wolontariuszy miałby możliwość odebrania tego ode mnie? mieszkam na Mokotowie Racławicka/Wołoska. Pozdrawiam Wszystkich

enedue

Od: Pon paź 10, 2011 17:41

Post » Sob sie 04, 2012 22:25 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

enedue pisze:hej, chciałabym podarować Paluszkom worek karmy Hill's i/d mały worek 1,5 kg, ale zawsze coś (chyba) termin ważności był do czerwca, ale myślę, że jest zjadliwe dla kociaków jeszcze i normalnie można karmić. Niestety nie mam możliwości podwiezienia tego na Paluch, może któryś z dobrych Wolontariuszy miałby możliwość odebrania tego ode mnie? mieszkam na Mokotowie Racławicka/Wołoska. Pozdrawiam Wszystkich

Odbiorę w tygodniu- mogą być godziny popołudniowe? 17-18? :)
Zawiozę jutro to jedzonko dla maluchów, które dostałam 2 tygodnie temu od jednej z forumowiczek, ale maluchów jeszcze dużo także gdyby ktoś miał coś na zbyciu 8)

Oprócz wszystkich niezbędnych rzeczy potrzebna nam ewidentnie pomoc transportowa, popytajcie prosze także niekocich znajomych- może ktoś mógłby pomóc "po drodze". Przypominam, że do odebrania są także miseczki jednorazowe z Bielan, nie wybiera się nikt w tamte strony?
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Sob sie 04, 2012 22:30 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

ok super! z tymi Bielanami to zapytam się koleżanki, czy nie mogłaby odebrać i podrzucić do mnie w tygodniu tych miseczek to wszystko razem można było by zabrać ode mnie. Pracuję do 17 i muszę dojechać z Saskiej więc myślę, że prędzej 18 ;)

enedue

Post » Sob sie 04, 2012 22:47 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

kurcze, szmatek to ja mogę nazbierać i wysłać. to będzie kosztować grosze. tylko jakie mają być, do czego służyć i pod jaki adres dotrzeć?
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob sie 04, 2012 22:54 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

jakby co ja jutro ma też być transport rzeczy zebranych dzięki FB. Mam trochę saszetek z mokrym, ale dla dorosłych. wezmę cos z lecznicy. będzie na jutro ten Trovet czy też o niego zapytać u weta?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie sie 05, 2012 10:06 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

turkusowa pisze:kurcze, szmatek to ja mogę nazbierać i wysłać. to będzie kosztować grosze. tylko jakie mają być, do czego służyć i pod jaki adres dotrzeć?

Powłoczki , ręczniki , ściereczki ,bawełniane t-shirty ,swetry,obrusy ,zasłonki itp,słowem wszystko z czego można zrobić posłanka.
Może być na mój adres. Tylko sprawdź najpierw koszta wysyłki . Jeśli się zdecydujesz - podam adres na PW .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie sie 05, 2012 11:47 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Moja koleżanka może odebrać miseczki z Bielan i przywieść do mnie (Mokotów), ode mnie można zabrać razem z karmą dla chorusków

enedue

Post » Nie sie 05, 2012 13:39 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

w porządku, nie ma sprawy i wtedy ktoś zabrałby wszystko ode mnie na Paluch już

enedue

Post » Nie sie 05, 2012 21:54 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Dziewczyny, tylko, że ja jestem zależna od ztm- o ile kilka kg karmy dam radę to już dla szmatek i miseczek trzeba będzie szukać transportu na P.- uczulam :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie sie 05, 2012 22:02 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Ja mogę odebrać któregoś dnia. Mogłabym podjechać przy okazji wieczornego spaceru z moimi psiakami :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]