Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
darialekarzyk pisze:Dziewczyny TZ mówi że Maciuś wygląda tragicznie, powoli zwiedza dom, tak go żal
joanna3113 pisze:Maciuś dzisiaj nawet za dużego oporu nie stawiał, dał sie ładnie zapakować do transportera, a pani Ania mówiła że całą drogę do Olsztyna nawet nie pisnął tylko ciekawie się rozglądał, jak powiedziałam że w schronisku uchodził za dzkuska to sie obśmiała.
Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Maciuś dzisiaj nawet za dużego oporu nie stawiał, dał sie ładnie zapakować do transportera, a pani Ania mówiła że całą drogę do Olsztyna nawet nie pisnął tylko ciekawie się rozglądał, jak powiedziałam że w schronisku uchodził za dzkuska to sie obśmiała.
![]()
jak dobrze, ze jest juz wyrwany z tego piekła.... dziękuję Wam , Aska, Daria i TZ i pani Ani też![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Maciuś dzisiaj nawet za dużego oporu nie stawiał, dał sie ładnie zapakować do transportera, a pani Ania mówiła że całą drogę do Olsztyna nawet nie pisnął tylko ciekawie się rozglądał, jak powiedziałam że w schronisku uchodził za dzkuska to sie obśmiała.
![]()
jak dobrze, ze jest juz wyrwany z tego piekła.... dziękuję Wam , Aska, Daria i TZ i pani Ani też![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No i jeszcze Wat bo ja sama nie dałabym rady.
darialekarzyk pisze:Maciuś trochę zwiedzał dom, boi się TZ trochę, sikał ale niestety pod siebie, kuwetowanie jest do wyuczenia, Feliks jest prze szczęśliwy z kota, chce się z nim bawić rozmawia z nim ale Maciuś nie wykazuje entuzjazmu, jutro prawdopodobnie wizyta u weta, zobaczymy co powie i jak z finansami, miejmy nadzieję, że będzie zdrowy.
darialekarzyk pisze:Oki to poprosimy o telefon, TZ musi się dowiedzieć jak to jest z płatnością bo czekamy na ypłatę, tu widziałam że osoby oferowały pomoc ale może nie będą to takie wielkie koszta
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Tundra i 123 gości