7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 04, 2012 9:26 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

Myszolandia pisze:wypluj to Aśś,stanowczo i w tempie szybszym od wiatru

:ok: :ok: :ok: :ok:

całą chałupę oplułam :ryk:

nie, nie ma nerwu tylko po tym zeszłorocznym pogromie trudno jest sie otrząchnąć i nie poddać panice gdy maluch dostaje biegunki.
Dziś dobrze jest, wczoraj jadł aczkolwiek on najpierw musi sie wygłaskać, poprzytulać, napatrzeć na mnie tymi brązowymi oczami a dopiero potem jak już rodzeństwo kończy , on bierze się za jedzenie.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob sie 04, 2012 18:53 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

no to git,chałupa chociaż trochę wilgoci dostała w te upały :ryk:

wiem,wiem Aśś,wyobrażam sobie,cały czas jak wchodzę w "maluszki....." to myślę o tamtym wszystkim co przechodziłaś,chociaż razem z Tobą chcę zapomnieć,to się nie da
Ja tylko mogę cały czas myśleć i trzymać kciuki,bo żebym bliżej mieszkała,miałabyś mnie do znudzenia

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sie 04, 2012 18:58 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

i jak wizyta zapoznawcza? :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 05, 2012 10:11 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

Myszolandia pisze:no to git,chałupa chociaż trochę wilgoci dostała w te upały :ryk:

wiem,wiem Aśś,wyobrażam sobie,cały czas jak wchodzę w "maluszki....." to myślę o tamtym wszystkim co przechodziłaś,chociaż razem z Tobą chcę zapomnieć,to się nie da
Ja tylko mogę cały czas myśleć i trzymać kciuki,bo żebym bliżej mieszkała,miałabyś mnie do znudzenia

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

oj tam ja bym się Tobą nie znudziła :1luvu:

wszystko już dobrze, chałupa :D wyschła a czarny pięknie je i po biegunce ani śladu.

asia2

Post » Nie sie 05, 2012 10:14 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

Marzenia11 pisze:i jak wizyta zapoznawcza? :wink: :ok: :ok: :ok:

bardzo pozytywnie :ok: cieszę się że kobitka znalazła małą w ogloszeniach. Tu mam chyba problem rozwiązany.
Jeszcze rudy i czarny. Żeby choc jedna osoba o pięknego czarnuszka zapytała, to bym pomyslała, że w tym sezonie czarne też "chodzą". Cisza jednak.

asia2

Post » Nie sie 05, 2012 10:15 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

asia2 pisze:

bardzo pozytywnie :ok: cieszę się że kobitka znalazła małą w ogloszeniach. Tu mam chyba problem rozwiązany.
Jeszcze rudy i czarny. Żeby choc jedna osoba o pięknego czarnuszka zapytała, to bym pomyslała, że w tym sezonie czarne też "chodzą". Cisza jednak.

a czemu ja myślałam, ze rudy ma wizytę zapoznawczą? Ja mam jakiś wysyp telefonow o rudego.... pewnie dlatego ze Olek jest teraz nieadopcyjny... :evil:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sie 05, 2012 10:27 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:

a czemu ja myślałam, ze rudy ma wizytę zapoznawczą? Ja mam jakiś wysyp telefonow o rudego.... pewnie dlatego ze Olek jest teraz nieadopcyjny... :evil:

a pewnie temu tak myslalaś, że rudy też ma ustawione spotkania. O rudasy fajnie :!: sporo osób pyta.

Nieadopcyjny ale piękny :D i umawiaj się z ludziskami. Co to pare dni i po ropniu śladu nie będzie :D a tak to wszyscy do mnie idą od Ciebie :ryk:

asia2

Post » Pon sie 06, 2012 14:42 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

Króweczek- Maciek - dziczek dostał unidox. Coś nie tak dycha i w oczkach małe ropki. Siedzi w garaz i odpoczywa omijając upały.

Dziewczynka w DS :1luvu:

asia2

Post » Pon sie 06, 2012 14:45 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

asia2 pisze:Króweczek- Maciek - dziczek dostał unidox. Coś nie tak dycha i w oczkach małe ropki. Siedzi w garaz i odpoczywa omijając upały.

Dziewczynka w DS :1luvu:

:D super! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon sie 06, 2012 15:02 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

Asiu :oops: :oops: :oops:

superowo :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Szczęślwego Nowego Życia Kiciu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sie 06, 2012 15:05 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

bedzie miala dobrze. Fajni ludzie , czas tylko dla niej i WSZYSTKO dla niej :piwa:

asia2

Post » Pon sie 06, 2012 15:06 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

no to nic tylko mi zostaje :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sie 06, 2012 15:09 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

oby zimne było to piwo :1luvu: :piwa:

asia2

Post » Wto sie 07, 2012 12:15 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

dziś do rudaska przyszła rodzinka w odwiedziny. Bardzo mili. Mają w oknach zabezpieczenia i wygląda na to, że nie mam się do czego przyczepić. Mogę obawiać się tylko jakiejś nieprzewidzianej alergii na kota. Jest szansa dla nich :D , że rudasek zostanie im oddany :D

O czarnego - Mikołaja- 0 zapytań

jak tylko pogoda się rozświetli , robię mu śliczne zdjęcia i wchodzi sam na arenę:)
przy tak chodliwym bracie walka o domek nie była wyrównana :D

asia2

Post » Wto sie 07, 2012 12:18 Re: MALUSZKI trzy czarne i rudzielec Pilnie! szukają domków

a nie mogą sobie przed adopcja zrobic testów na alergię na kota?

Marzenia11

[poprzednia][następna]