Czyżby "Małgorzata i Toffee" odmierza insulinę strzykawkami INSUMED 0,3 ml ?Mamrot pisze:Małgosiu! czas na szybki "kurs" jak zrobić włosek a jak kropelkę! - bardzo łatwe i przydatne! ale do tego potrzebne strzykawki BD a nie te okropne insumedy!!!
Moderator: Moderatorzy
Czyżby "Małgorzata i Toffee" odmierza insulinę strzykawkami INSUMED 0,3 ml ?Mamrot pisze:Małgosiu! czas na szybki "kurs" jak zrobić włosek a jak kropelkę! - bardzo łatwe i przydatne! ale do tego potrzebne strzykawki BD a nie te okropne insumedy!!!
sheridan pisze:A u nas, dodam jeszcze, nieciekawy epizod. Przy PRE 130 kilka wczoraj podałam zwykłą dawkę; po 10 h było... 270! Pojęcia nie mam, co się stało. Kompletnie. Nie miała szans niczego zjeść, zwędzić. Zjadła bardzo mało, bo było gorąco. Na szczęście teraz już ładnie spadło.
sheridan pisze: Poraża jednak nasza bezsilność w przypadku chorób zwierząt i słabość weterynarii. Bo tak naprawdę do końca, jak zrozumiałam, chyba nie wiadomo właściwie czym były spowodowane te wszystkie dolegliwości Agatki, czy może ja się pogubiłam?
"Kociara" pisze:Czyżby "Małgorzata i Toffee" odmierza insulinę strzykawkami INSUMED 0,3 ml ?Mamrot pisze:Małgosiu! czas na szybki "kurs" jak zrobić włosek a jak kropelkę! - bardzo łatwe i przydatne! ale do tego potrzebne strzykawki BD a nie te okropne insumedy!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości