BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 04, 2012 8:45 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

ja wiem że nie wszyscy mają zabezpieczenia ,ale też wiem jak się spokojnie śpi kiedy takowe jednak są...koleżanka też pilnowała ,tylko uchylne ,ale zrobiła kiedyś imprezkę .
Wszyscy wiedzieli że nie wolno ale jak nie wolno to trzeba to zrobić ,chcieli cichaczem zakurzyć fajkę w domu w oknie,cichaczem bo Anka goniła na klatkę .
Mieli pilnować.
Na szczęście kot ok.ale tak niewiele brakowało .
Ja sama jestem przykładem ,były zabezpieczenia ,kiedyś siatek nie był ,więc z żyłki zrobiłam zasieki .
Kota pokonała je i wypadła z 3 p.
byłam z psami na dole kiedy to się stało .
Tego krzyku nie zapomnę nigdy.
Udało się ją uratować ,ale Kota już była innym kotem ,coś się tam z główką stało.
Warczała na wszystkich ,gryzła ..tylko mnie nie.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob sie 04, 2012 10:23 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

A u mnie na znak protestu dwie kupy :cry: Jedna w łazience (TZ w nią wlazł) a druga na balkonie :cry: Na balkonie to druga w tym tygodniu.
I nasikane na chodnik w korytarzu :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob sie 04, 2012 11:18 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

LimLim pisze:A u mnie na znak protestu dwie kupy :cry: Jedna w łazience (TZ w nią wlazł) a druga na balkonie :cry: Na balkonie to druga w tym tygodniu.
I nasikane na chodnik w korytarzu :(

To mało masz atrakcji jak tylko trzy w tygodniu . :lol: Kacperek codziennie wali na podłogę,bo kuwetki go parzą.A i psu posłanie obsikują nie mówiąc o balkonie.Nie możemy dorwać winowajcy żeby pasztet z niego zrobić,albo pieczyste bo mniej pracochłonne :mrgreen: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob sie 04, 2012 11:40 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

powtórzę się ale za co my kochamy te koty :twisted:
Moje mają ADHD :roll: aż się boję bo są zbyt żywiołowe :oops: :cry: przy tym ciągle się gryzą i drą japy .
Najbiedniejsza jest Mała ,ale głos ma najdonioślejszy ,jak się zacznie piłować to muszę lecieć na ratunek i to szybko bo ten krzyk świadczy o tym że właśnie jest zagryzana i krew się leje strumieniem :wink:
W kuwecie bagno :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 04, 2012 11:41 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Trzymaj się Dorotko :ok:
Ja mam Twój transporterek, przepraszam - miałam takie zamieszanie w tym tygodniu, że kompletnie nie miałam kiedy pomyśleć nawet :oops:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob sie 04, 2012 12:40 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

dziś spowodowała bym wypadek ,to był odruch .
jechałam na rowerze,na środku ulicy w kałuży siedziała młodziutka synogarlica ,zatrzymałam się z za zakrętu wyjechał samochód ciężarowy ,zaczęłam się drżeć i machać łapami .
Auto stanęło prawie że dęba tuż nad ptaszyną ,która jakimś cudem odbiła się i usiadła na przewodach .
Jaką ja zje.kę dostałam :oops: :oops: :oops:
Serce miałam w gardle :oops: :cry:

Byłam też u kol. i troszkę się zastanawiam nad wychowaniem naszych dzieci.
Dzień lub dwa dni wczesniej wracałam z pracy wieczorem i weszłam do niej po jedzonko dla chorowitków ,tam mam teraz punkt przerzutowy :wink:( w godzinach w których wożą ja pracuję)
zostawiłam im 2 brzoskwinie ,dla mamy i córy .Po 3.80zł. w markecie .
Dziś usłyszałam
pani wiecej mi nie daje tych brzoskwiń ,mało sie po niej nie wykończyłam :roll:
jakoś tak poczułam się niezręcznie ,mimo że znamy się sto lat .
zaraz też usłyszałam że mało się nie wykończyła bo niosła ciężkie zakupy a w tym były moje ogórki ,że ona słab i chora i w ogóle....
piękne 21 lat.
przypominam sobie jaka ja w tedy byłam (już bardzo chorowałam) byłam miła i grzeczna ,kochałam pomagać i to mi zostało :mrgreen:
zawsze pokazywałam jaka ja silna jestem i że wszystko mogę i zawsze dam sobie radę ,a już jak ktoś powiedział że tego nie da rady to było wiadomo że ja dam radę . :wink:
Teraz też tak jest ,wbrew wszystkiemu ,nawet jak już padam na pysk to sekundę ,podnoszę się i idę dalej .
no i tak sobie rozmyślam i rozmyślam ......
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 04, 2012 13:24 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Teraz dzieci sie tak wyxhowuje ze sa one centrum wszechswiata. I one tak pojmuja swiat, ze caly dla nich. Nie potrafia inaczej. Wszystko im sie nalezy i wszystko za nich zrob.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob sie 04, 2012 14:25 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Dorciu kiedyś ludzie byli inaczej wychowani i zupełnie inaczej traktują ludzi.
Wczoraj rozmiawiałyśmy z lekarką i wspominała jakie podejście do chorych miał prof Orłowski (transplantolog) i moja Mama to potwierdziła, jak każdego dnia łącznie ze świętami zawsze przychodził do chorych na oddział, pukał do sali i każdego traktował tak samo. Leczenie chorych to była jego wielka pasja. I co tu duzo mówić uratował tak wiele osób, czego przykładem jest moja Mama :D
Dorciu kciuki za Twoje choraczki :ok:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob sie 04, 2012 16:32 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

niestety macie rację ,na szczęście moje dziecko :wink: jest inaczej wychowane.
Własnie wrócił z obozu ,wrażeń musi mu starczyć na cały rok.
Ciekawa jestem czy gdyby żył Grześ ,Bartek musiał by pracować :roll: czy mógłby normalnie studiować i jeszcze cieszyć się życiem tak jak jego koledzy .
Wygląda jak młody Bóg :wink:
niezły mi się egzemplarz trafił ,w końcu dziesięć lat nad nim pracowaliśmy :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 04, 2012 20:44 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

jutro przyjeżdża pani z Sierpca po dwie sunie ,jedna była w dt ,druga wraca z ds. nie nadawała się tam ,zdecydowanie bała się dzieci :cry:
to są siostry ,obie ostro wycofane ,ale nie agresywne .
Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze :roll: ale się boję :oops:

Moje się obudziły i zaczynają pokazywać swoje różki :mrgreen:
Kupy byle jakie ,jednak z jedzeniem lepiej i to cieszy . :kotek:

Gadzina pełen wrażeń ,jak to się przyjemnie słucha tych opowieści ...ognisko,las szumią knieje :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 04, 2012 21:50 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

poszła bym spać ,ale za 2 godziny lekarstwo muszę podać .
dobrej nocki
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 04, 2012 21:52 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Dobrej i spokojnej nocki :kotek:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Sob sie 04, 2012 22:08 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Spokojnej nocy :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie sie 05, 2012 7:14 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Witam w niedzielny poranek :)

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Nie sie 05, 2012 7:19 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

życzę miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]