która płakała w niebogłosy na parkingu!!!
Co za zwyrodnialec podrzucił kociaka pod Galerię Dębicką!!!
Nie widziałam jeszcze kota, żeby jadł z taką łapczywością,
biedactwo maleńkie, oczka zaropiałe, ma max. 5 tygodni!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LadyStardust pisze:evik ja już nie chce nawet o tym myśleć....U mnie w bloku obok to z wypowiedzi dziewczyny co tam mieszka, odnoszę wrażenie, że koty się co sezon rodzą, bo fajnie jest mieć kociaki na klatce. Nie ważne, że do zimy zazwyczaj nie dożywają (jak ona to powiedziała "zaginęły"), choroby się szerzą, sterylek brak (ta sama kocica rodzi małe z tego co zrozumiałam)... ale nieee no przecież kociakom jest dobrzeeee, bo oni dokarmiają... i kociaki są z mamą swoją, to im dobrze jest... no i wytłumacz tu coś komuś kuśwa
ręce opadają
I tak lata takich teraz 6 małych znowu. To tam się obija ten ślepy kotek, co z matiką byłyśmy oglądać.
Kita słodki ten twój futrzaty murzynekMam nadzieję, że oprócz tego co piszesz, to zdrowy jest maluch
KITA - RZESZÓW pisze:LadyStardust pisze:evik ja już nie chce nawet o tym myśleć....U mnie w bloku obok to z wypowiedzi dziewczyny co tam mieszka, odnoszę wrażenie, że koty się co sezon rodzą, bo fajnie jest mieć kociaki na klatce. Nie ważne, że do zimy zazwyczaj nie dożywają (jak ona to powiedziała "zaginęły"), choroby się szerzą, sterylek brak (ta sama kocica rodzi małe z tego co zrozumiałam)... ale nieee no przecież kociakom jest dobrzeeee, bo oni dokarmiają... i kociaki są z mamą swoją, to im dobrze jest... no i wytłumacz tu coś komuś kuśwa
ręce opadają
I tak lata takich teraz 6 małych znowu. To tam się obija ten ślepy kotek, co z matiką byłyśmy oglądać.
Kita słodki ten twój futrzaty murzynekMam nadzieję, że oprócz tego co piszesz, to zdrowy jest maluch
Czy zdrowy?
oczka zaropiałe, chudy, prześwity na futerku![]()
ale mam nadzieję, że domek, który się znalazł doprowadzi malca do porządku
Kasia89 pisze:Ilka- wybiorę się z Tobą we wtorek rano
ilka;) pisze: Tylko jest jeden problem. Klatka z nowym nabytkiem - czarno-rudą kotką (kotkiem?) zagradza wejście do grajdołka--> zlewu. Co gorsze, ciężko byłoby przestawić ją gdzie indziej. Chyba trzeba będzie nauczyć się latać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402, MaartaQ i 246 gości