yavien pisze:Gia1976 pisze:W poniedziałek 30.07.2012 około godziny 16:00 z balkonu na ul. Dembowskiego spadła drobna szylkretowa (czarna w rude plamki – z RUDYM końcem ogonka) kotka. Ma na imię TOSIA, jest niewychodząca, ma 3 lata i jest wysterylizowana.
Kotka jest w trakcie leczenia.
Ktokolwiek widział lub wie o miejscu pobytu kotki proszony jest o kontakt pod numer:
22 643 66 28 lub 533 77 09 77 lub 501 726 111
NAGRODA!!!
Widziałam wczoraj Wasze ogłoszenia. Trzymam kciuki, by się znalazła![]()
Powiesiłabym jeszcze ogłoszenie przy lub na szybie sklepu całodobowego na skrzyżowaniu. Myślę, że właściciele się zgodzą, mają fajnego pieska, więc chyba lubią zwierzęta. A dużo ludzi tam chodzi.
Dzięki za maila. A o jakim sklepie dokładnie piszesz i o jakim skrzyżowaniu? Czy chodzi Ci o taki sklepik budka wolnostojący naprzeciwko pizzerii Quattro obok przystanku?
A wracając do naszej Tosi to tak naprawdę nie widziałyśmy momentu jak wypadła, tylko nagle nam wcięło gdzieś kota (mamy 5) i po przeszukaniu całego mieszkania doszłyśmy z mamą do wniosku ze musiała nam wypaść.

Najgorsze jest to że chodzimy już 4 noc i jakby kamień w wodę, w ogóle się nie odzywa, nikt też jej nie widział, jakby zniknęła... dostajemy cały czas sygnały od ludzi ale niestety to nie Tosia

No ale czytam też ze Kacper się odnalazł po 3 tygodniach a u nas dopiero 4 dni, pytanie czy Kacper był wychodzący bo nasza nie jest, nigdy nie była na dworze, boi się obcych ludzi kotów i wszystkiego, no i przeraza mnie ta niewiedza i zero kontaktu...