MaraS - toż wiadomo, że przedzwonię i kicię umówię, o ile się da

Edit: Cookie, dyżur na Chatce zajmuje teraz lekką ręką 4h. I tak będę w okolicy to mogę tak pomieszać, żeby było dobrze i żebyś ty do domu nie wracała koło północy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Zgłosila się babka, ktra moze by wzięła na DT (wychodzący) Szylkrunię z małymi, ponoć już współpracowała np. z SOSem
Alienor pisze:Cookie1706 - 18.02 805 do Pogoń Akademiki, tam czekasz 2 minuty i 18.10 299 pod klub Kiepury (lub jeśli wolisz wysiadasz z 805 na Pogoń Sucha i na nogach dalej). Powrót byłby ewentualnie podobnie - 807 spod Klubu do Pogoń Grota Roweckiego o 18.57, tam przesiadka o 19.05 na 622 pod Chatkę.
MaraS - toż wiadomo, że przedzwonię i kicię umówię, o ile się da.
Edit: Cookie, dyżur na Chatce zajmuje teraz lekką ręką 4h. I tak będę w okolicy to mogę tak pomieszać, żeby było dobrze i żebyś ty do domu nie wracała koło północy.
balbina38 pisze:ten grzyb to jakiś bardzo zjadliwy, a tempo rozprzestrzeniania się zastraszające.Widziałam Józka we wtorek i było OK.Dzisiaj pod zdrowym okiem ogromna plama,i mam wrażenie,że przeszkadza mu to w patrzeniu na to oko.
Mara S pisze:Zgłosila się babka, ktra moze by wzięła na DT (wychodzący) Szylkrunię z małymi, ponoć już współpracowała np. z SOSem
Niestety podobno to marny pomysł
gosiakot pisze:Mara S pisze:Zgłosila się babka, ktra moze by wzięła na DT (wychodzący) Szylkrunię z małymi, ponoć już współpracowała np. z SOSem
Niestety podobno to marny pomysł
Przepraszam -bo nie jestem do końca zorientowana. Chciałam spytać-czy chodzi o tę kotkę z krzaków koło kch którą dokarmiała Jadzia, w górnym boksie po prawej ? To bardzo ładna i chyba łagodna kotka.
Będę wdzięczna jeśli ktoś odpowie...
Kosteczka i Pręgusek, jutro muszą znowu przyjechac na kroplówki rano do schroniska. Weźmiemy ich. Muszą cały czas jeśc tylko intestinal najlepiej mokre i suche, mokrego braliśmy wczoraj 4 saszetki, mam nadzieję że jeszcze coś jest, a suchego braliśmy małą paczkę.[/quote]
The Szops pisze:Dobrze, że Gosia wymacała jej cycuchy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek, Zosia007 i 67 gości