Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Zgłoszenia na dyżury przyjmuje:
06.08 /pon/ ..... ......
07.08 /wt/ ......... VICTOR
09.08 /śr/ ......... Hidi
10. 08 /czw/....... Mikus
11.08 /pt/ ........ ..............
12.08 /sb/ wróbelek VICTOR
13.08 /ndz / ........ .........
Dagmara i Sylwia są na urlopach.
KITA - RZESZÓW pisze:Doriswoją wygraną oddaje dla Dziadeczka
![]()
![]()
Axa76 pisze:Ej, ale on chyba teraz trochę lepiej wygląda, co?
MIKUŚ pisze:mar_tika pisze:Na ul.Braci Mieroszewskich jest ok 8 mies kocurek którego dokarmiają panie zwane karmicielkami i nie byłoby w tym nic dziwnego,ale kot jest na 99% niewidomy lub w bardzo mocnym stopniu niedowidzący.Ja byłam przedwczoraj(ok 19) żeby go złapć,ale go nie było.Od karmicielki dowiedziałam się że koty dokarmiane są o godz 21.Wczoraj była tam Dagmara i kot był.
Czy ktoś mógłby pomóc w łapance.Ja ze względu na godzinę niestety odpadam.Kota trzeba złapać zobaczyć na ile jest kaleki i na ile jest dziki,czy też oswjony.
Marta mogę pomóc, ale czy On na klate? Czy Sam?
herzpl pisze:poniewasz wciaz nie ma fotek malucha daniela moze jest jeszcze jakis kot co go nikt nie oglasza to go wezme maluch i to ma wieksze szanse na adopcje dajcie znac czy ktos zostal bo ja mam poki co tylko glutka
mar_tika pisze:herzpl pisze:poniewasz wciaz nie ma fotek malucha daniela moze jest jeszcze jakis kot co go nikt nie oglasza to go wezme maluch i to ma wieksze szanse na adopcje dajcie znac czy ktos zostal bo ja mam poki co tylko glutka
Marta a Glutka ogłosiłaś juz na wszystkich portalach?Ja dopiero po niedzieli będe mogła porobic jakieś fotki na kociarni:/
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 568 gości