BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2012 15:46 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

a tu? http://www.doz.pl/apteka/p8836-Lakcid_l ... 50_ampulek

to jest wieksze opakowanie - taniej wychodzi, ale mniejsze tez jest - za 13,99 pln

a tu apteki w okolicy:
http://www.doz.pl/szukaj/m0-Znajdz_apteke_lub_lekarza
na pewno ktoras Ci podpasuje

ja uzywam tej firmy od dluzszego czasu i chwale sobie.

Edit: no, te apteki to nie do konca mi weszly, ale jak wpiszesz adres, to sie znajda...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Śro sie 01, 2012 18:03 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Tylko w DOZ trzeba zamawiać przez internet, bo te same leki bezpośrednio w aptece potrafią być sporo droższe ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro sie 01, 2012 18:55 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

To samo chciałam napisać, zamów w DOZ, jeśli używasz tego w ampułkach 50 sztuk kosztuje 55,29, to 10 sztuk wychodzi 11zł.
Zamówienie musi być powyżej 20zł, odbiór gratis w dowolnej aptece z listy.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sie 01, 2012 19:35 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Wlasnie o to mi chodzilo - ze przez internet...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Śro sie 01, 2012 22:17 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

dzięki wielkie ,ale co to jest DOZ :oops:
zamówiła bym od razu 100sztuk ,na 10 dni :roll:
Kupiłam dziś kolejne 2 opakowania Nystatyny (45zł) na 3 dni ,mam też receptę na następne 2 opakowania :strach: za parę dni muszę zrobić badania kału ,ale w innym albie ,gdzie ?
Jak dlugo te maluszki jeszcze będą chorowały ,mam nadzieję że nie do 20 lat :twisted:
Niebieska dziewczynka dziś po raz pierwszy odrobaczona.
Gubię się już :oops: :cry:
Zamówiłam im jedzonko ,takie specjalne na brzuszek Puriny ale weterynaryjne ,mam nadzieję ze będą jadły bo to strasznie drogie .
a ja w szamałam pomidorka :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sie 01, 2012 22:35 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 02, 2012 5:42 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Ja mam konto w DOZ, bo bardzo czesto korzystam. Jak chcesz to klikne dla Ciebie a Ty pojdziesz odebrac. Tylko do ktorej spteki?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 02, 2012 6:55 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

w mojej przeglądarce DOZ się nie otwiera :? nie mogę sprawdzić jakie mam możliwości ,jak możesz to proszę sprawdź .

noc jedna z tych normalnych czyli fatalna ,kociaki nie podobały mi sie już wcześniej ,nie mogłam spać ,przewalałam się a one niby chciały jeść ale żadne nic nie zjadło .
Kupska lejące :crying:
w nocy miałam kryzys sama ze sobą...przyszły przed 4 rano i oba rude chciały mnie ssać i to mnie do końca zdołowało ,Smoku tego nigdy nie robił.
Wydawały się tak chude ,smutne ,otępiałe że załamka :cry:
Zjadły troszkę Animondy dla odmiany ,ryb już nie chcą. kurczaka tylko wąchają ,indyk beee,skubną suchego ..widzę ze chce się im jeść.
Wydaje mi się że z nich trzech najlepiej się ma Pan Dyzio.
O 7 rano podawałam Nystatynę ,podałam 2 ,przy trzecim wypadła mi z rąk ,wylała się :crying:
wiem że nerwy nic nie pomogą ,jak widać zaszkodzą tylko :cry:
ale jestem już tą niepewnością bardzo zmęczona ,tym ciągłym obserwowaniem ,wyczekiwaniem....
Dorabiam jak mogę i gdzie mogę i każdy grosz wkładam w te bąki ,nie kupiłam sobie nawet butów letnich biegam w te upały w adidasach ,w portkach jednych jedynych ,jem przysłowiowe gówno i tak się sama czuję .
:cry:
Mam wrażenie że w końcu zwariuje :oops: :cry:
Może spałam godzinkę ,może dwie ..nie umiem się od tej sytuacji odłączyć .
Niebieską po odrobaczaniu boli brzuszek :cry:
Fenbendazol który miałam w strzykawce rano wycisnęłam do zlewu ,bo wydawało mi się ze to jakieś stare mleko :crying:
Chce mi się wyć ,a nie mogę bo idę teraz do pracy (połączonej z przyjemnością ) może tam odsapnę bo zostanie moja uwaga odciągnięta od moich maluchów.
przepraszam że znów się skarżę :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 02, 2012 6:57 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Dorotko, mocne, bardzo mocne kciuki. Za Ciebie :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw sie 02, 2012 7:17 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Ja też dołączam swoje ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Niech już w końcu poprawi się zdrówko kociaków :ok: :ok: :ok: :ok:
Dorciu za Ciebie też trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: .
Wielkie wyrazy uznania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Czw sie 02, 2012 7:31 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Dorciu, przytulam :(
Musi być lepiej :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw sie 02, 2012 10:52 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Dorciu na mapie widzę adres najbliższej Tobie apteki DOZ.
Warszawa, Solipska 27

DOZ = Dbam o Zdrowie - takie apteki oklejone na pomaranczowo. Kojarzysz??
Jesli odpowiada Tobie ten adres to ja złożę zamówienie, a Ty pójdziesz je odebrac pod wskazanym adresem i zapłacisz.
Jesli nie odpowiada, to szukamy innego adresu.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw sie 02, 2012 10:54 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Zumi mówi, ze ta apteka jest 800 metrów od Ciebie. Kolejna na ul. Połczyńskiej... 3 km?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw sie 02, 2012 14:10 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Dorotko w aptece u Marcinkowskich (sprawdź sobie lokalizację w necie -ja kupowałam na Ursynowie) Lakcid jest w promocji po 9,89 :!: (za opakowanie 10 amp.).
Podobno można zadzwonić i zamówić, a oni w razie braku w tej aptece, ściągną potrzebną ilość z innych.
Nie wiem jak długo ta cena będzie aktualna (kupowałam dzisiaj przed południem), ale warto nawet gdzieś podjechać.

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw sie 02, 2012 14:44 Re: NAWRÓT DROŻDŻYCA W JELITACH brak siły brak na leczenie

Ja czekam na sygnał co z tym DOZem w razie czego...
Dorota?
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]