Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasiaufo pisze:A filmik gdzie? ^^
ewar pisze:A ja się wczoraj opisałam, a tu "error", a potem przerwa techniczna![]()
Sroczko, śliczne zdjęciaMaluszki na pewno wkrótce znajdą domki, bo są takie zadbane pod każdym względem.Nie tylko fizycznym, ale przede wszystkim są szczęśliwe, a to dobrze wróży na przyszłość.Czy mają już jakieś imiona? Mogę coś zaproponować?
sroka7 pisze:A czarna dziewczynka jest już wstępnie zarezerwowana i niedługo pojedzie do swojego domku mam nadzieję, więc jej imię nadadzą nowi właściciele.
ewar pisze:To za zdrówko![]()
To lecimy z imionami, nie wiem, jakie lubisz.Mogą być na "B", Bajka, Bryza, Berek, Balet,Balsam, Budyń, Beret.Inne: Akant, Emir, Komin,Krokiet.Kwiatowo też polecimy: Cynia, Dalia, Kaktus, Juka, Aster, Bratek, Irys. Minerałowo: Agat, Jantar, Nefryt,Szafir, Rubin,Diament.Zwyczajnie: Inka, Boguś,Teoś, Leoś, Mikuś.
A malutka będzie na dokocenie?
michalinadzordz pisze:a o pozostałe kotki jakieś domki pytały? jeszcze ich pewnie nie ogłaszałaś?
Jest mi smutno, że bazarek dla Maleńtasów się nie chce sprzedać
JaEwka pisze:sroka7 pisze:A czarna dziewczynka jest już wstępnie zarezerwowana i niedługo pojedzie do swojego domku mam nadzieję, więc jej imię nadadzą nowi właściciele.
No myślałam, że się już nigdy nie pochwalisz
sroka7 pisze:
O tym domku wspominam wcześniej, bo jestem pewna, że kici będzie w nim dobrze - zresztą to potem sprawdzi michalinadzordzgdy odwiedzi kicię w domku już.
turkawka pisze:A mi się podobało imię Beret. Czemu tak nie nazwałaś żadnego?
turkawka pisze:Sylwia myśli, że będzie miała swoją sypialnię
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, puszatek i 151 gości