Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:uważajcie, Duża MOŻE skołować Wam takie zabawki.... może... a potem z nich wyrosnom BABY.
Lepiej se nadal w spokoju piłkę kulać i lać za szafkę, mówię Wam.
Morfeusz
dagmara-olga pisze:przyjaźń jest w dechę. Ja z przyjaźni to Kefirowi wyżeram i kłaki wyszarpuję z karku, taki ze mnie przyjaciel.
No.
Alyaa pisze:dagmara-olga pisze:przyjaźń jest w dechę. Ja z przyjaźni to Kefirowi wyżeram i kłaki wyszarpuję z karku, taki ze mnie przyjaciel.
No.
Żeby się za bardzo nie zakłaczył myjąc?
Georg-inia pisze:Alyaa pisze:dagmara-olga pisze:przyjaźń jest w dechę. Ja z przyjaźni to Kefirowi wyżeram i kłaki wyszarpuję z karku, taki ze mnie przyjaciel.
No.
Żeby się za bardzo nie zakłaczył myjąc?
![]()
a jak kot czarny i kot biało-czarny zrzucają z parapetu swoje własne miski z resztkami własnych chrupek PROSTO NA PSI PYSK, to co to jest?![]()
chociaż możliwe, że przyjaźń - RudyPies będzie jeszcze grubszy, otłuszczą mu sie narządy wewnętrzne i szybciej kojfnie, co się będzie męczył, nie?![]()
Alyaa pisze:Bury kot dba tylko o siebie - o nerki podjadając karmę Urinary szylkretce i jednocześnie o to, aby "na starość" był żywotny wyjadając karmę Senior czarnemu kotu
Georg-inia pisze:Alyaa pisze:Bury kot dba tylko o siebie - o nerki podjadając karmę Urinary szylkretce i jednocześnie o to, aby "na starość" był żywotny wyjadając karmę Senior czarnemu kotu
hm... ciekawe o co dbają wszystkie moje koty wyjadając maluteńkie chrupki Aurelii? o cofanie się w rozwoju?
magdaradek pisze:Georg-inia pisze:Alyaa pisze:Bury kot dba tylko o siebie - o nerki podjadając karmę Urinary szylkretce i jednocześnie o to, aby "na starość" był żywotny wyjadając karmę Senior czarnemu kotu
hm... ciekawe o co dbają wszystkie moje koty wyjadając maluteńkie chrupki Aurelii? o cofanie się w rozwoju?
nieeeeeeeee o bycie forever young![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka i 38 gości