3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 31, 2012 7:50 Re: 3xG + R. Aurelia - ma dt na 2 tygdonie :(

uważajcie, Duża MOŻE skołować Wam takie zabawki.... może... a potem z nich wyrosnom BABY.
Lepiej se nadal w spokoju piłkę kulać i lać za szafkę, mówię Wam.
Morfeusz
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lip 31, 2012 8:37 Re: 3xG + R. Aurelia - ma dt na 2 tygdonie :(

dagmara-olga pisze:uważajcie, Duża MOŻE skołować Wam takie zabawki.... może... a potem z nich wyrosnom BABY.
Lepiej se nadal w spokoju piłkę kulać i lać za szafkę, mówię Wam.
Morfeusz

Nie mamy piłek. Nie mamy myszek. Sznureczków. NIC NIE MAMY!!! znaczy mamy - ale na zewnętrznym pokoju. W domu nie. Bo RudyPies wszystko zjada.
Nie chcemy BAB :strach: Ostatnio jak mieliśmy jedną, to lała nie za szafkę, tylko Dużym na poduszki. Więc Duzi też nie chcą bab. Tyle dobrego!
Georg

nie jezdem wzienty w niebo. Coś się mnie boi i robi gupie miny jak mnie widzi, szczerzy się jakby. Gabryś mówi, że Coś syczy i prycha, ale nie słyszę. Coś za to atakuje od tyłu i skacze mi na ogon. Gupie jezd. I dostaje najlepsze chrupy :evil:
Gadżet
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lip 31, 2012 8:42 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

jak dostaje najlepsze chrupy, to udawajcie, że cosia lubicie
i cichaczem cosiowi z michy wyżerajcie
z ładnym uśmiechem
że niby to z przyjaźni
Loki

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto lip 31, 2012 8:45 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

:lol:
i z dbałości o linię "cosia" :lol:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto lip 31, 2012 8:45 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

przyjaźń jest w dechę. Ja z przyjaźni to Kefirowi wyżeram i kłaki wyszarpuję z karku, taki ze mnie przyjaciel.
No.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lip 31, 2012 10:03 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

dagmara-olga pisze:przyjaźń jest w dechę. Ja z przyjaźni to Kefirowi wyżeram i kłaki wyszarpuję z karku, taki ze mnie przyjaciel.
No.

Żeby się za bardzo nie zakłaczył myjąc? 8)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lip 31, 2012 10:12 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

Alyaa pisze:
dagmara-olga pisze:przyjaźń jest w dechę. Ja z przyjaźni to Kefirowi wyżeram i kłaki wyszarpuję z karku, taki ze mnie przyjaciel.
No.

:ryk:

a jak kot czarny i kot biało-czarny zrzucają z parapetu swoje własne miski z resztkami własnych chrupek PROSTO NA PSI PYSK, to co to jest? :roll:
chociaż możliwe, że przyjaźń - RudyPies będzie jeszcze grubszy, otłuszczą mu sie narządy wewnętrzne i szybciej kojfnie, co się będzie męczył, nie? :evil:

Georg-inia

Post » Śro sie 01, 2012 11:23 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

Jak tu przyjaźnie :mrgreen:
:1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sie 01, 2012 13:27 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

Georg-inia pisze:
Alyaa pisze:
No.

a jak kot czarny i kot biało-czarny zrzucają z parapetu swoje własne miski z resztkami własnych chrupek PROSTO NA PSI PYSK, to co to jest? :roll:
chociaż możliwe, że przyjaźń - RudyPies będzie jeszcze grubszy, otłuszczą mu sie narządy wewnętrzne i szybciej kojfnie, co się będzie męczył, nie? :evil:

To jest dbanie o zdrowie RudegoPsa! Bo napewno kot czarny i kot czarno-biały mają chrupki specjalistyczne, które pomogą również psu na różne schorzenia.
Coś tak jak u mnie (tylko moje są bardziej egoistyczne).
Bury kot dba tylko o siebie - o nerki podjadając karmę Urinary szylkretce i jednocześnie o to, aby "na starość" był żywotny wyjadając karmę Senior czarnemu kotu :roll:

Alyaa

Post » Śro sie 01, 2012 14:02 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

Alyaa pisze:Bury kot dba tylko o siebie - o nerki podjadając karmę Urinary szylkretce i jednocześnie o to, aby "na starość" był żywotny wyjadając karmę Senior czarnemu kotu :roll:

:ryk: hm... ciekawe o co dbają wszystkie moje koty wyjadając maluteńkie chrupki Aurelii? o cofanie się w rozwoju? :lol:

Georg-inia

Post » Śro sie 01, 2012 14:03 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

Georg-inia pisze:
Alyaa pisze:Bury kot dba tylko o siebie - o nerki podjadając karmę Urinary szylkretce i jednocześnie o to, aby "na starość" był żywotny wyjadając karmę Senior czarnemu kotu :roll:

:ryk: hm... ciekawe o co dbają wszystkie moje koty wyjadając maluteńkie chrupki Aurelii? o cofanie się w rozwoju? :lol:

nieeeeeeeee o bycie forever young :lol:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro sie 01, 2012 14:20 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

magdaradek pisze:
Georg-inia pisze:

nieeeeeeeee o bycie forever young :lol:

O! Dokładnie o to! Koleżanka Magda mnie wyprzedziła w odpowiedzi :ok:

Chcą się poczuć znowu młodzi :mrgreen:

Alyaa

Post » Śro sie 01, 2012 14:30 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

oni widzą, że te chrupki jakies takie strasznie małe, a Aurelka musi dużo jeść i rosnąć
więc się poświęcają, bo jak zeżrą te małe, to dasz Niuni większe, albo w ogóle jakieś lepsze jedzonko 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro sie 01, 2012 14:35 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

poddaję się. nie przegadam Was.

:mrgreen:

Georg-inia

Post » Śro sie 01, 2012 14:45 Re: 3xG + R. Aurelia na dt - mała tri szuka domu na JUŻ

Pozytywka - świetna argumentacja :ok:

Alyaa

[poprzednia][następna]