charm pisze:czasem nawet "trudne" kory znajdują kochających ludzi, i, że to, co robimy po prostu na sena![]()
Znajdują

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:czasem nawet "trudne" kory znajdują kochających ludzi, i, że to, co robimy po prostu na sena![]()
Mała1 pisze:
za to wrócił jeden z kociaków, wydany 17 07- bo miał biegunkę, weterynarz do którego poszli ludzie od razu kazał oddawac kota do schroniska, rozwolnienie minęło-znów wróciło -i w końcu po namowach tego weta dziś go zwrócili![]()
Nie wiem jeszcze który to kociak![]()
pewnie przyczyna prozaiczna, może potrzebne lepsze odrobaczenie-kału nie badali
ech
froggy pisze:Mała1 pisze:
za to wrócił jeden z kociaków, wydany 17 07- bo miał biegunkę, weterynarz do którego poszli ludzie od razu kazał oddawac kota do schroniska, rozwolnienie minęło-znów wróciło -i w końcu po namowach tego weta dziś go zwrócili![]()
ech
Co to za "chory" wet? Zupełnie nie rozumiem jak można namawiać kogoś do oddania kota z powodu biegunki.
[/quote]a w schronisku.....
wrócił jeden z kociaków, wydany 17 07- bo miał biegunkę, weterynarz do którego poszli ludzie od razu kazał oddawac kota do schroniska, rozwolnienie minęło-znów wróciło -i w końcu po namowach tego weta dziś go zwrócili![]()
ech
[/quote][/quote]quote]W klatkach mamy dwie kotki, które w/g mnie nie powinny być w schroinisku
tzn jeśli nie znajdą domów, to powinny być chyba uśpione![]()
To tricolorka Fruti i potrącona Diuna
Fruti jest chyba mega alergiczką, nie będzie najmniejszej możliwości wypuścić jej do wszystkich kotów, a w klatce nie może siedzieć zawsze. Nie stać też ani schroniska, ani nas na ekskluzywne saszetki albo intensinala, albo dla alergików
Ona już waży tyle co piórko, suche dziubie, ale nie je go tyle ile powinna żeby przytyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 620 gości