Moderator: Estraven
Kasiaufo pisze:Ja mam nadzieję, że ktoś te "od alergii" weźmie zanim je schron wykończy, bo sobie nie wybaczę...
sunicram pisze:Ten burasek co wchodzi na ręce to jest kotka i jeszcze dzisiaj (albo jutro rano jak nie zdążę) założę jej wątek i wrzucę zdjęcia. Zrobiłem jej takie przytulaśne fotki, jak właśnie jest na rękach koleżanki. Także mam nadzieję zadziałają na wyobraźnię w ogłoszeniach... o które poprosimy
Kasiaufo pisze:sunicram pisze:Ten burasek co wchodzi na ręce to jest kotka i jeszcze dzisiaj (albo jutro rano jak nie zdążę) założę jej wątek i wrzucę zdjęcia. Zrobiłem jej takie przytulaśne fotki, jak właśnie jest na rękach koleżanki. Także mam nadzieję zadziałają na wyobraźnię w ogłoszeniach... o które poprosimy
Ehehehe no dobra, może i kotka, pod ogon nie zaglądałam. Zazwyczaj mi się takie miziaki z kocurkami kojarzyły.![]()
W każdym razie strasznie jej kibicuję.
gabi.cezar pisze:Kasiaufo pisze:sunicram pisze:Ten burasek co wchodzi na ręce to jest kotka i jeszcze dzisiaj (albo jutro rano jak nie zdążę) założę jej wątek i wrzucę zdjęcia. Zrobiłem jej takie przytulaśne fotki, jak właśnie jest na rękach koleżanki. Także mam nadzieję zadziałają na wyobraźnię w ogłoszeniach... o które poprosimy
Ehehehe no dobra, może i kotka, pod ogon nie zaglądałam. Zazwyczaj mi się takie miziaki z kocurkami kojarzyły.![]()
W każdym razie strasznie jej kibicuję.
słuchajcie, chodzi Wam o tą kicię? jest na prawdę wyjątkowa i ostatnio zainteresowały się nią
wolontariuszki od psów, robiły jej zdjęcia, miziały, nosiły i pieściły. nie zauważyłam jej na zdjęciach które ostatnio
robiła viris więc może już ją ktoś zabrał???![]()
![]()
![]()
viris, rzuciła Ci się w oczy?
Gibutkowa pisze:Właśnie dostałam informację że Zosia walczy o życie...Jest pod kroplówką dożylną...
Nagle padła na stole u weta
JaEwka pisze:MalgWroclaw pisze:Co robimy z tą hodowlą? Mogę zadzwonić, mam to zrobić?
Jak takie coś widzę, wszystko się we mnie gotuje.
jak masz umięjętności rozmawiania to jasneja to chyba bym nie wytrzymała i coś powiedziała...
A może zgłosić do urzędu skarbowegow końcu jak ma hodowlę to powinna się rozliczać ze skrabówką
gabi.cezar pisze:słuchajcie, chodzi Wam o tą kicię? jest na prawdę wyjątkowa i ostatnio zainteresowały się nią
wolontariuszki od psów, robiły jej zdjęcia, miziały, nosiły i pieściły. nie zauważyłam jej na zdjęciach które ostatnio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 324 gości