Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 31, 2012 8:40 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

ASK@, miałam na myśli, że to nie jest tak daleko, tylko godzina drogi.
Ja deklarowałam 50 zł pomocy. Jeśli te pieniądze mogą pomóc tri, to chętnie je na nią wpłacę.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto lip 31, 2012 8:48 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

gaota pisze:ASK@, miałam na myśli, że to nie jest tak daleko, tylko godzina drogi.
Ja deklarowałam 50 zł pomocy. Jeśli te pieniądze mogą pomóc tri, to chętnie je na nią wpłacę.

To samo myślałam a ciebie źle zrozumiałam.
Co znaczy godzina jak o życie chodzi.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 31, 2012 8:51 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

ponawiam pytanie:
Czy ewentualnie kotka mogłaby sama pojechać pksem a tu ktoś by ją odebrał?

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

Post » Wto lip 31, 2012 8:52 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Dziewczyny, zmieńcie tytuł wątku na transport Szczytno-Olsztyn pilnie potrzebny. Wpiszcie się na transportowym, o ile jeszcze tego nie zrobiłyście :ok:
Obrazek

gaota

Post » Wto lip 31, 2012 8:53 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Dajmy dziewczynom chwilkę.
Muszą coś zorganizować, a w minutkę się nie da.
Miejmy nadzieję, że znajdą kogoś z autem chętnego do zawiezienia Maszy.
Podróż pksem w jej stanie, bez opieki, to chyba zbyt duże ryzyko :roll:
Nie znam jej stanu dokładnie, więc tylko tak sobie myślę. Może jednak to dobry pomysł?

Tytuł może zmienić meksykanka.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto lip 31, 2012 8:56 Re: Schron Szczytno-maluszki i większe - lipcowe żniwa śmier

Jeśli da radę to ją odbiorę i zawiozę do weta, tylko godzina do dogadania.

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

Post » Wto lip 31, 2012 9:50 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Na razie cały czas próbuję załatwi samochód. Sama może by i mogła pojechać PKS ale nikt nie zagwarantuje że kierowca zgodzi się kota zabrać, czasami jest problem żeby człowiek pojechał razem z kotem.
joanna3113

Post » Wto lip 31, 2012 10:24 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Agnieszka ma na jutro rano transport, jeżeli nic dzisiaj nie załatwimy.
joanna3113

Post » Wto lip 31, 2012 10:31 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Wieczorem zabieram kotkę ze schroniska do siebie. Prześpi nockę u mnie, a rano rusza w podróż do Olsztyna.

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Wto lip 31, 2012 10:32 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

:1luvu:
Super!!! Ależ się cieszę :dance2:

dana.b

Post » Wto lip 31, 2012 10:38 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

:dance2: mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze :ok:
Podajcie proszę nr konta, na które mogłabym przelać kasę na diagnostykę/leczenie/karmę dla Maszy.
Obrazek

gaota

Post » Wto lip 31, 2012 11:07 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Asiu- jak myślisz na pomocowe, czyli Twoje?
gaota mogłaby w tytule przelewu wpisać - na Maszę.
Ja tylko pytam, do niczego nie namawiam. :roll:
Na transport weź z pomocowego.

dana.b

Post » Wto lip 31, 2012 11:11 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

joanna3113 pisze:Na razie cały czas próbuję załatwi samochód. Sama może by i mogła pojechać PKS ale nikt nie zagwarantuje że kierowca zgodzi się kota zabrać, czasami jest problem żeby człowiek pojechał razem z kotem.

Na koty nie ma zakazu jazdy pociągiem czy busem byleby był w "opakowaniu". To kierowca bezprawnie zakazuje.Ale wiem,że czasem trudno się postawić i nie dziwię się. Koty ode mnie jechały busami i nie było problemu.
Cieszę się,ze coś ruszyło.
Asiu, ty będziesz koordynatorem leczenia? Do kogoś wet musi dzownić by ew podjąć decyzję co dalej i jakie wdrożyć leczenie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 31, 2012 11:19 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

ASK@ pisze:
joanna3113 pisze:Na razie cały czas próbuję załatwi samochód. Sama może by i mogła pojechać PKS ale nikt nie zagwarantuje że kierowca zgodzi się kota zabrać, czasami jest problem żeby człowiek pojechał razem z kotem.

Na koty nie ma zakazu jazdy pociągiem czy busem byleby był w "opakowaniu". To kierowca bezprawnie zakazuje.Ale wiem,że czasem trudno się postawić i nie dziwię się. Koty ode mnie jechały busami i nie było problemu.
Cieszę się,ze coś ruszyło.
Asiu, ty będziesz koordynatorem leczenia? Do kogoś wet musi dzownić by ew podjąć decyzję co dalej i jakie wdrożyć leczenie.

Jak tylko Maszeńka zostanie wyciągnięta ze schroniska to będę dzwonić do dr i od jutra będę w stałym kontakcie, zostawię w rejestracji swój nr telefonu, niech tylko wyjdzie z tego miejsca.
joanna3113

Post » Wto lip 31, 2012 11:21 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

O rany jak się cieszę :P :P :P :P :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]