BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 31, 2012 6:20 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

On przecież nie może zostać u Dorci, wiecie :(
Poprosiłam ją tylko o jeden dzień na znalezienie czegoś - u mnie było pp :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto lip 31, 2012 7:36 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

jesoo jakie biedactwo :(
Dorciu u mnie też była pp, więc nie mogę go wziąć, kurcze nic nie mogę zrobić :|

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto lip 31, 2012 7:45 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

nie przespanej nocy znojnej ,jeszcze mam na ustach ślad...psich ozorów i spojrzeń pełnych złości :twisted:
bo pańcia nie dała im spać ,podła jędza kręciła się ,gadała i światło paliła :twisted:
Malutki był bardzo kiepściutki wczoraj ,czy dziś jest lepiej ? nie wiem ,je ze strzykawki ,smoka nie chce załapac .
Dobrze że je bo w nocy się zbuntował :cry:
BARDZO PROSZĘ O POMOC MOŻE KTOŚ WEŹMIE SZKRABA DO SIEBIE ??/ :cry: TRUDNO MI WSZYSTKO OGARNĄĆ I BOJĘ SIĘ ŻE CHOROBA SIĘ ROZLEZIE
Mały wczoraj nie miał innej opcji jak moje tdt .....nie dać szansy to grzech i kuźwa żyj potem z tym człowieku :oops: :cry:

moje krasnale dokazują na całego ,dziś była druga dawka Nystatyny ,ja już głupia jestem i widzę to czego nie ma...a może jest??? bo kupy 3 ukształtowane ,czy to możliwe ????
Apetyt lepszy ,nie że dobry ,jeszcze nie ,ale lepszy na pewno.

mała ,niebieska zdzira nie chciała chozić do kuwety w kuchni ,wolała ustronny kącik :twisted: wstawiłam więc małą kuwetkę do pokoju i pod pasowałam jej ,korzysta ufff :wink:

jestem okropnie zmęczona :oops:
wieczorem idę na 5 godzin ,kto nakarmi małą szyszkę :cry:

od jutra znów trzeba iść z nim do weta ,oczu to na pewno nie ma :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lip 31, 2012 8:11 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

parę fotek moich drożdżaków :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 31, 2012 8:20 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

O matko, jaki biedniutki ślepaczek :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lip 31, 2012 8:48 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

biedniutki bardzo :cry: kręci tą główką na wszystkie strony i nic nie widać...w ręku nie ma kociaka :cry:

W domu mam syf totalny :strach: jak by moja Gadzina to zobaczyła to nigdy więcej na wczasy nie wyjedzie :mrgreen:
wczoraj listonoszka przyniosła 260zł z USK ..dla Bartka .
Z defraudowałam . :oops: :cry:
przyznać się ,a może nie :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 31, 2012 9:38 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

pewnie że przyznać, On zrozumie

mam wrażenie ze z tym "wariactwem" krzywdzimy nasze pociechy.
Moi wstawiają się za kotami i psami i ...boje się ze zamiast psa skopią mi syna, albo córkę.
Ale sama też "zwracam uwagę". To silniejsze jest.

Podziwiam za walkę, skąd te siły masz?
Kciuki trzymam.

Dzień dobry i miłego dnia.

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Wto lip 31, 2012 10:23 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

witaj Gosiu :kotek:
co u ciebie :wink:
no chyba się przyznam... :oops: ale muszę się zastanowić czy mi się to opłaca :twisted:

Maluszek się rozkręcił ,zaczyna ładnie jeść ,boję się cieszyć ale sobie potrzymam ,za małego i za wszystkie moje dzieci :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 31, 2012 10:24 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Serce się rwie do tego biednego malca, ale u mnie tez była PP... No i ja spedzam w robocie po 9 godzin... Plus dojazd - nie ma mnie w domu po 10 godzin nawet...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lip 31, 2012 10:30 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

ja mam wolne 3/4dnia .to plus .
Jak będę jechała w czwartek do dodatkowej pracy to zabiorę go ze sobą ,myślę że nie będzie żadnego problemu.
Chyba że znajdzie się inny dt ale taki który zajmie się nim aż do potencjalnej adopcji .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 31, 2012 11:33 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

U mnie też niestety szpital. Zbój dalej walczy z niedoleczonym kk, Anakin od soboty ma zapalenie krtani. No i izolacja Boculego. Cyrk na kółkach normalnie. Tylko ja mam o tyle lepiej, że teraz mogę porobić wielkie oczy do taty i poratuje jakimś groszem.
Trzymam kciuki za małego.
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

Post » Wto lip 31, 2012 11:40 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

neron pisze:U mnie też niestety szpital. Zbój dalej walczy z niedoleczonym kk, Anakin od soboty ma zapalenie krtani. No i izolacja Boculego. Cyrk na kółkach normalnie. Tylko ja mam o tyle lepiej, że teraz mogę porobić wielkie oczy do taty i poratuje jakimś groszem.
Trzymam kciuki za małego.

szczęściara :ok: ,ja już tylko do lusterka mogę się powdzięczyć i też nie wiem czy nie pęknie :|
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 31, 2012 13:18 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

dzieciaki zaczynają mi się coraz bardziej pluć przy Nystatynie :cry: o ile rude szybko zmieniają smak polizując sosik o tyle Dyzio nie zawsze chce :cry:
ciekawa jestem czy nie można by tego podać z czymś :roll: albo w formie tabletki ,to było by wyjście.
Muszę też zmienić Immunoaktiv Balance na inne wit. po rozrobieniu jest tego dużo do łykania ,co mogę podać innego :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 31, 2012 15:02 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

no i znów brzydka sraka :cry: kuźwa tak się cieszyłam....za wcześnie wiem :oops:
dziś dostałam pismo z PGING w którym mnie straszą windykacją 8O :twisted:
dostałam wykaz rat,jedną już wpłaciłam a oni mi piszą

informujemy że podpisane przez panią przystąpienie do długu nie jest tożsame z zawarciem ugody na ratalną spłatę zadłużenia 2268zł . i jako takie nie stanowi podstawy do wstrzymania czynności windykacyjnych :roll:
nie rozumiem
byłam ,dostosowałam się ,podpisałam ,dostałam wykaz rat,zaczęłam w terminie spłacać .
Nic mi nie mówili ,nie kazali ,nie sugerowali ,o co więc chodzi :cry: :evil:
na dodatek dzwonię i nikt nie odbiera :|
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lip 31, 2012 19:31 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH SZUKAM PURINA FORTIFLORA!

Dorciu koniecznie jakoś dodzwoń się do PGNIG i wyjaśnij, żeby nie zaczęli naliczać Ci odsetek. Jeśli zgodzili się na raty to nie rozumiem o co im chodzi. Dzwoń do nich jutro.
Kociak rosną Ci jak na drożdżach, :ok: za zdrówko maluchów

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]