Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 30, 2012 19:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

kalair pisze:Gosiu, każdy ma złe i lepsze chwile. Zobaczysz, karta się odwróci. :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Bożenko, ale ja nie narzekam, naprawdę :ok: .
Po co? Czy coś mi z tego przyjdzie?
Najwyżej wrzód mnie zaatakuje na nowo....
Pewnie, miewam momenty załamania...rzadkie, ale są.
I myśli kretyńskie też miewam.
Ale w końcu jakos zawsze dźwigam sie do pozycji pionowej i znowu funkcjonuję :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon lip 30, 2012 20:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:Marysia, Ty się nie śmiej...za mną taka czarna chmura od urodzenia chodzi :evil: .
Wiem, że to obsesyjne, ale mam tak, że czego się nie dotknę, to sie w gó...no obraca...i boję się nawet głośno mysleć :? .

Gosieńko, dopóki będziesz tak myśleć dopóty ta czarna chmura będzie się za Tobą ciągnąć... Tobie NIEWOLNO myśleć w ten sposób :!: :!: :!: :!: :!:
Jakiś czas po przeprowadzce i po sterylce mojej Nesce odwaliło zaczęła tępić Fibika. Do tego stopnia, że Fibik nie schodził z lodówki i szafek kuchennych, a ona (nie wiem jak to zrobiła) wyrwała sobie dwa pazury (do dzisiaj nie odrosły) :strach: A sama stała się mega miziasta, i co wcześniej się nie zdarzało, spała przytulona do mnie przez całe noce. Feliway nie pomagał, na czas mojej nieobecności zamykałam ją w pokoju, bardzo poważnie myślałam o znalezieniu jednemu z nich nowego domu (tylko nie mogłam zdecydować któremu). Trwało to prawie dwa miesiące. Od kilku tygodni jest spokój... odpukać w niemalowane...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lip 30, 2012 20:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Wpadam na chwilkę, nie mam czasu na poczytanie ale na kciuki i dobre myśli możesz liczyć :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pon lip 30, 2012 20:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Bianeczko, dzięki wielkie za wsparcie :1luvu: .
Nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej :ok: .
Ale Plamek i Aluś to faktycznie dla mnie problem :( .
Będę próbować, czego sie da...odkąd wrocilam do domu jest spokój.
Roksana ma wytyczne, dzis sobie poradziła, ale ona sie boi Alkowych zębów :? .
Nawet ja do niedawna przenosilam go w rękawicach.
No kurczę, tak sie cieszyłam, że wreszcie mogę go normalnie podnieść, pomiziać, posłuchać, jak mruczy, że jest mu dobrze.
Ale nie kosztem Plamka.

Ula-misia, Ty jak zwykle na chwilę, ale za to z zapasem kciuków :ryk: .
Dzięki :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon lip 30, 2012 20:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Vipku, też trzymam bardzo mocno. Wiesz.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lip 30, 2012 20:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Bianka 4 pisze:Gosieńko, dopóki będziesz tak myśleć dopóty ta czarna chmura będzie się za Tobą ciągnąć... Tobie NIEWOLNO myśleć w ten sposób :!: :!: :!: :!: :!:

to ja wam obu polecę (Gosi w szczególności) film "Sekret"
książka też jest dobra ale ciężko dostępna..więc film mozna obejrzeć
mówi własnie o pozytywnym myśleniu ale w specyficzny sposób.....
Gocha...szukaj filmu, zapodaj sobie i...... myśl pozytywnie
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon lip 30, 2012 20:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Gosiu, po prostu napisałaś, jak czujesz, ale dziewczyny mają rację-więcej optymizmu i pozytywnego myślenia. I musi być lepiej!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 30, 2012 20:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

MalgWroclaw pisze:Vipku, też trzymam bardzo mocno. Wiesz.

Wiem, Małgoś :1luvu: . Dziękuję.

Asia, poszukam, obejrzę, nauczę się :ok: .

Bożenko, no gorzej to już chyba nie bedzie :ryk: .
Dzięki za wsparcie :1luvu: .

vip

Post » Pon lip 30, 2012 20:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

johaśka pisze:
Bianka 4 pisze:Gosieńko, dopóki będziesz tak myśleć dopóty ta czarna chmura będzie się za Tobą ciągnąć... Tobie NIEWOLNO myśleć w ten sposób :!: :!: :!: :!: :!:

A możesz tak szczegółowiej? Po zadaniu pytania googlowi wywala mi głównie sklep z bielizną. To pewnie nie o to chodzi? :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lip 30, 2012 20:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Maryś mogę.... http://blog.prawdziwysekret.pl/2007/08/ ... -za-darmo/
tu jest co nieco napisane o nim...
ja ściagalam aresem i nawet gdzieś mam na kompie....
filmu nie oglądałam, przyznaję się bez bicia... ale za to czytałam książkę... jest niezla :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon lip 30, 2012 20:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:
MalgWroclaw pisze:Vipku, też trzymam bardzo mocno. Wiesz.

Wiem, Małgoś :1luvu: . Dziękuję.

Asia, poszukam, obejrzę, nauczę się :ok: .

[b]Bożenko, no gorzej to już chyba nie bedzie :ryk: .
Dzięki za wsparcie :1luvu: .
[/b]
Gosieńko, jeżeli tak myślisz, to na 100% będzie gorzej :evil:

kamari pisze:
johaśka pisze:

A możesz tak szczegółowiej? Po zadaniu pytania googlowi wywala mi głównie sklep z bielizną. To pewnie nie o to chodzi? :oops:

No, nie o to chodzi :roll:
"Sekret" to cudowna książka i wspaniały film (wszystko zależy co do kogo bardziej przemawia) http://spojrzenie.com.pl/filmy/motywacy ... lna-wersja - tak nawiasem mówiąc nie wiem jak Mario szukałaś, bo mnie po wpisaniu w Google "sekret film" wyskoczyło na 5 pozycji (żadnej bielizny wcześniej) :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon lip 30, 2012 20:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

:ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lip 30, 2012 20:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Książkę mam (ale nie pożyczę za żadne skarby). Film też gdzieś mam na CD i jeżeli zajdzie potrzeba to odkopię, skopiuję i wyślę :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon lip 30, 2012 21:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Bianka 4 pisze:Książkę mam (ale nie pożyczę za żadne skarby).

chyba cię lovam :1luvu:
za to stwierdzenie: mam ale nie pozycze :)
sa książki których nie pozyczam..... Gosia świadkiem....
one są MOJE i tylko MOJE :) lubie wiedzieć ze je mam i że moge w każdym moemncie po nie sięgnąć....
ewentualnie moge je zapisac w spadku dzieciom... o ile zasłuzą :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon lip 30, 2012 21:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Małgoś nie wiem? TK?

Mam nadzieję, że dobre dusze poratują i ten RC Calm pomoże, skoro pomagał...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

[poprzednia][następna]