anulka111 pisze:Rety nie wiedzialam ,ze takie cos produkuja dla dzieci
Chyba spadłaś z innej planety. Od Czasu jak Chinczyk wynalazł proch, zawsze eksportowali kapiszony. Do nas też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Rety nie wiedzialam ,ze takie cos produkuja dla dzieci
tosiula pisze:anulka111 pisze:Rety nie wiedzialam ,ze takie cos produkuja dla dzieci
Chyba spadłaś z innej planety. Od Czasu jak Chinczyk wynalazł proch, zawsze eksportowali kapiszony. Do nas też![]()
![]()
![]()
Nie miałaś nigdy pistoletu na kapiszony?
![]()
anulka111 pisze:tosiula pisze:anulka111 pisze:Rety nie wiedzialam ,ze takie cos produkuja dla dzieci
Chyba spadłaś z innej planety. Od Czasu jak Chinczyk wynalazł proch, zawsze eksportowali kapiszony. Do nas też![]()
![]()
![]()
![]()
Nie.
Miałam procę
anulka111 pisze:Ja dzieki takie procy moglam stracic oko-trafiono mnie hacyzkiem kolo nosa ,a nie w oko.
Dzieciaki maja zero wyobrazni.
łuk też mialam
tosiula pisze:anulka111 pisze:tosiula pisze:anulka111 pisze:Rety nie wiedzialam ,ze takie cos produkuja dla dzieci
![]()
![]()
![]()
Nie.
Miałam procę
Też miałam. I kuszę. I karabin z drzewa. Miałam samych kuzynów i sąssiadów.![]()
I ślub brałam
MaryLux pisze:tosiula pisze:anulka111 pisze:tosiula pisze:anulka111 pisze:Rety nie wiedzialam ,ze takie cos produkuja dla dzieci
![]()
![]()
![]()
Nie.
Miałam procę
Też miałam. I kuszę. I karabin z drzewa. Miałam samych kuzynów i sąssiadów.![]()
I ślub brałam
Z własnym bratem?
MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
MaryLux pisze:Wiem, kto to zrobił: moja Inambina.
tosiula pisze:MaryLux pisze:Wiem, kto to zrobił: moja Inambina.
Aaaaaa....a co ona u mnie robiła?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości