Morf & Kefir + baba co szuka domu. Nelly znaczy się

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 30, 2012 13:39 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

dobra, opowiem Wam jak żem miał wycieczkę. GIT.
Byłem w dzikich krzakach, ale i na salonach i żem widział kota, co nam zaszcz... ł 3 kołdry kiedyś. Owarczał żem go. mam git foty, było zajefajnie, aż żem tam zasnął z wysiłku.
Wszyscy mówili , że jestem piękny i się mnie bali bo jestem GIT.
Potem na chacie żem dalej spał i jak Duża mówiła "będzie spokój na trochę" to żem się obudził i chciał na spacer na klatkę.
Nie ma łatwo.
No.
Morfeusz
Aha - poste skriptuum czy coś - mam urodziny 15 sierpnia, szykujcie wypasione gifty.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lip 30, 2012 15:09 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

dagmara-olga pisze:dobra, opowiem Wam jak żem miał wycieczkę. GIT.
Byłem w dzikich krzakach, ale i na salonach i żem widział kota, co nam zaszcz... ł 3 kołdry kiedyś. Owarczał żem go. mam git foty, było zajefajnie, aż żem tam zasnął z wysiłku.
Wszyscy mówili , że jestem piękny i się mnie bali bo jestem GIT.
Potem na chacie żem dalej spał i jak Duża mówiła "będzie spokój na trochę" to żem się obudził i chciał na spacer na klatkę.
Nie ma łatwo.
No.
Morfeusz
Aha - poste skriptuum czy coś - mam urodziny 15 sierpnia, szykujcie wypasione gifty.

Ty wiesz jak się bawić. Te goopie Czarne Zuo u nas tez parę razy wycieczkę na klatkę zrobił a piętro niżej zaczął już pod siebie ze strachu robić, tak głośno, że Duża bała się że głuche dziadki-sąsiedzi usłyszą. Mówię Ci baran jakiś, bawić się nie umie.
A zagłosowalismy na Ciebie i tę waszą babę bo wy GIT koty jesteście, łabędzie jakieś podobno.

TYgRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon lip 30, 2012 15:32 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

Witaj Morfi,gifulce będą w Twoje Urodziny :D
pozdrów Duża i Kefcia no i Agacię
aa zapytaj Dużej czy wpadnie na zlot na wioskę do nas
Wiejskie Kociambry

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon lip 30, 2012 21:00 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

Foooty, prosimy, Morfeuszu. Na pewno potrafisz zgrać z aparatu na komputer, a nawet kurdę zapostować!
Obrazek

mokusatsu

Od: Czw wrz 01, 2011 22:13

Post » Pon lip 30, 2012 21:07 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

umim. zara bedom.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon lip 30, 2012 21:08 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

to ja
Obrazek
to Morris co nam obsikał wszystko po odjajczaniu i tam mjeszka i se poluje na nornice
Obrazek
to my razem
Obrazek
i znowu ja
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lip 30, 2012 21:10 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon lip 30, 2012 21:08 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

mokusatsu pisze:Foooty, prosimy, Morfeuszu. Na pewno potrafisz zgrać z aparatu na komputer, a nawet kurdę zapostować!

To nie do Morfa takie żomdania. To by Kefir umiał bo on mondry jest. A Morf jest pszystojny, tak Franka mówi.
Mjetek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 30, 2012 21:13 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

Obrazek
Morris siem gapi przez okno na mnie. Paczcie dobrze - ja jestem f środku.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon lip 30, 2012 21:16 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

dagmara-olga pisze:Obrazek

super :D
a myślałam że to odbicie w szybie :oops:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon lip 30, 2012 21:24 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

Niezłe fotki. A co to za Morris, nie pamiętam go.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pon lip 30, 2012 21:32 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

Morris to kot wiejski, wolnożyjący ale ma porządną wypasioną i wymoszczoną budę styropianową, kastrowany jest, szczepiony, odrobaczany i żyje na terenie paru domków w willowej wsi - w sumie przedmieściu Kalisza.
Jest tam w miarę bezpiecznie, ma strawę i wodę no i dzięki mnie (ahhhhh skromność) ma nadzór zdrowotny.
Młodziak - maksymalnie 2 lata, szczęśliwy mieszkaniec ogrodu i łowca nornic.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon lip 30, 2012 22:37 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. wycieczkowe foty str 13

Nie no Morf gitara wypad, tylko Ty mi powiedz, czemu Ty swoją Dużą na smyczy prowadzasz? Co ona zgubiłaby się bez Twojej pomocy? 8O No moją Dużą na smyczy pies prowadza, bo jak nic zgubiłaby się taka sierota.
TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto lip 31, 2012 5:16 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

dagmara-olga pisze:Morris to kot wiejski, wolnożyjący ale ma porządną wypasioną i wymoszczoną budę styropianową, kastrowany jest, szczepiony, odrobaczany i żyje na terenie paru domków w willowej wsi - w sumie przedmieściu Kalisza.
Jest tam w miarę bezpiecznie, ma strawę i wodę no i dzięki mnie (ahhhhh skromność) ma nadzór zdrowotny.
Młodziak - maksymalnie 2 lata, szczęśliwy mieszkaniec ogrodu i łowca nornic.

Super, że takie ma szczęśliwe życie. Bez żadnej skromności - dzięki Tobie :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lip 31, 2012 6:23 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. transport WRO WAW str 12

dagmara-olga pisze:Obrazek

Zajefajne zdjęcie :ok: Twoja Duża ma talent... fotogeniczny czy coś.
Frida
Obrazek Obrazek

bakakaj

Od: Pon mar 26, 2012 7:37

Post » Wto lip 31, 2012 7:46 Re: Kefir + Morfeusz i Agata. wycieczkowe foty str 13

Jak bliźniaki wyglądają :lol: :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]