MalgWroclaw pisze:Co robimy z tą hodowlą? Mogę zadzwonić, mam to zrobić?
Jak takie coś widzę, wszystko się we mnie gotuje.
jak masz umięjętności rozmawiania to jasne

A może zgłosić do urzędu skarbowego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Co robimy z tą hodowlą? Mogę zadzwonić, mam to zrobić?
Jak takie coś widzę, wszystko się we mnie gotuje.
Gibutkowa pisze:Wygooglajcie sobie numer telefonu - 4 i 5 link aukcje już zniknęły z allegro (ciekawe czemu) ale zdjęcia kociaków są. Dziwne też jest to że niby kociaki "mieszkają na Podkarpaciu". Poza tym hodowla (pomijając fakt że rzeczywiście nie ma strony w necie) to może być nawet hodowla ale niekoniecznie kotów - można napisać że koty urodziły się w hodowli [pająków] w domyśle, czy [jaszczurek] i tak zmylić właścicieli portali ogłoszeniowych.
Kasiaufo pisze:Gibutkowa pisze:Wygooglajcie sobie numer telefonu - 4 i 5 link aukcje już zniknęły z allegro (ciekawe czemu) ale zdjęcia kociaków są. Dziwne też jest to że niby kociaki "mieszkają na Podkarpaciu". Poza tym hodowla (pomijając fakt że rzeczywiście nie ma strony w necie) to może być nawet hodowla ale niekoniecznie kotów - można napisać że koty urodziły się w hodowli [pająków] w domyśle, czy [jaszczurek] i tak zmylić właścicieli portali ogłoszeniowych.
Taa też o tym myślałam, że ktoś cwaniakuje i pisze "hodowla", ale nie kotów. A to znaczy, że ten ktoś doskonale ma świadomość tego, że nie postępuje zgodnie z prawem i się próbuje zabezpieczyć na zapas.
Dzwonił ktoś? Ja nie mam jaj.
Wybiorę się dzisiaj do schronu może, zobaczę, co u tych persów.
viris pisze:Wg kartki mają po 4 lata, ale kotka ziewnęła przy nas i zęby ma bardzo ładne. Hrabina wg schronu ma 5 lat i zęby paskudne...
viris pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: masseur, muza_51 i 54 gości