Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:Aniu, Ty nie jesteś gorsza.Jesteś człowiekiem i tego nic nie zmieni.
Sąsiedzi pewnie sami zakompleksieni po uszy więc aby pozbyć się swojego brzydkiego ja, pokazują innych palcem.Takie to typowe w naszym społeczeństwie![]()
Nie zwracaj proszę Cię na nich uwagi. Los każdemu odpłaci prędzej czy później-zobaczysz.
Głowa do góry
Koniecznie. Ale, żeby np. złapać mocz, trzeba mieć sposoby, których być może Ania nie zna. Dlatego zaoferowałam pomoc.gisha pisze:dite, ale najpierw konieczne badanie kotów, nie są młodziutkie i mogą miec problemy z nerkami czy pęcherzem.
dite pisze:Koniecznie. Ale, żeby np. złapać mocz, trzeba mieć sposoby, których być może Ania nie zna. Dlatego zaoferowałam pomoc.gisha pisze:dite, ale najpierw konieczne badanie kotów, nie są młodziutkie i mogą miec problemy z nerkami czy pęcherzem.
smutna.ania pisze:Kuweta zakryta jest rzadziej używana, jednak oba koty umieją z niej korzystać i czasami to robią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości