ale są wakacje.
Gro osób po prostu wyjechało z Olsztyna.
Najbliżej Olsztyna? Tylko co znaczy blisko?

Pora na zdjęcie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dana2509 pisze:Tak jak my wszyscy.![]()
Najgorsze jest to, że S... się nie odzywa a to rodzi różne podejrzenia![]()
Samo mówienie, że szuka to mało. Nawet nie rozwiesiła ogłoszeń, więc...
dana2509 pisze:AsiuŹle zrozumiałaś!
Mówi, że szuka!!! Mówi tak do Darii.
meksykanka pisze:Kobitki, to może osoby, które mieszkają najbliżej Olsztyna... coś uradzą... może udałoby się komuś bezpośrednio w Olsztynie zadziałać, bo miau rzeczywiście nie jest słupem ogłoszeniowym, na miau jej niestety nie znajdziemy...
bo chyba sam Olsztyn na tym wątku nie bywa
morelowa pisze:
Ogłoszenia są niezbędne, cała masa ale i szukanie aktywne tak samo - bez tego się nie obejdzie
Alisax pisze:To przy którym Tesco widziano taką kotkę? Dzisiaj wieczorem rozwieszę ogłoszenia w okolicy tego na pstrowskiego.
Do tego drugiego mam dużo dalej (wstyd się przyznać, ale nawet nie wiem gdzie on dokładnie jest) i dziś na pewno się nie wyrobię,
ale może jutro dałabym radę.
Alisax pisze:W okolicach Tesco sporo już rozwiesiłam, mam nadzieję, że jakimś cudem Wenus się tam szwęda i ktoś się odezwie.
Widziałam podobnego kota, ale w otwartym oknie na 2 piętrze (bałam się, że spadnie).
alma_uk pisze:przy pstrowskiego? ale z ktorej strony? tam sa bloki. jeden zaraz przy tesco a za blokiem lasek![]()
a z drugiej strony jest wewnetrzna uliczka, ale mocno jezdzona przez samochody
![]()
a za jezdnia niedokonczony parking samochodowy , taki pietrowy. dalej wzdluz ulicy juz tylko bloki, ale takie nowoczesne, pozamykane na szlabany, piloty, bez okienek piwnicznych otwartych, zero w sumie kryjowek dla kota. ten blok obok bym obstawiala- bo tam sporo ludzi i on jest ustawiony tak w kolko, i jet pare wewnetrznyc podworek. z 3 strony jest mega ruchliwa ulica dojazdowa do tesco i stacja paliw, potem znow krzaczory w przerwie i duzy sam, a potem juz jest pieklo dla szukajacego- mnostwo malych barakow i krzaczorow, male firmy maja tam swoje miejsca. a za tym parkiem za blokiem mozna dojsc az na dzialki ogrodowe......
do bloku mozna by uloki przyczepic. niestety sami mieszkancy nie wpuszczaja do srodka ludzi.
drugie male tesco jest jak sie jedzie na dawne sanatorium tudzie fabryke mmi. to jest zatorze i blokowisko- nowe plus stare oraz plus stare kamienice-bloki. i baardzo ruchlia ulica....
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 70 gości